CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adamın biri bara girer ve kendisine bir içki söyler. barmen bir robottur. adama mükemmel hazırlanmış bir kokteyli çabucak servis yaparken sorar: "iq'ün kaç?" adam "150" diye cevaplar.. robot adamın iq seviyesine göre sohbete başlar,uzun uzun quantum fiziği, küresel ısınma, biyoteknoloji, ekonomi, insanlığın seksüel gelişimi üzerine konuşur.. adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine "bu gerçekten inanılmaz" diye düşünür ve robotu denemeye karar verir.bardan kalkar, tekrar kapıdan girer bara gelir ve yeni bir içki söyler. robot yine mükemmel hazırladığı içkiyi çabucak servis yapar ve sorar:"iq'ün kaç?" adam "100 civarı" diye cevaplar. robot bu kez uzun uzun sohbete başlar ama bu kez futbol, borsa, arabalar, rakı ve göğüsler hakkında sohbet açar. çok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar kalkar. yeni bir müşteri gibi bara yaklaşır bir içki daha söyler. robot çabucak servis yaparken sorar:"iq'ün kaç?". adam, "mmm, sanırım 50 civarı" der. bunun üzerine robot, adama son derece yavaş bir biçimde şu cevabı verir: - ya...ni...yi..ne..ta..yy..ip'e oy ve...re...cek...sin... de...se...ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hah hah. ben de bir türk olarak güldüm. ama harbi güzel fıkra. şimdi dava falan açmaya çalışır tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dün fln açılmamışmıydı yaw başka yerdemi okudum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iki yönetici iki portre topiğinde de yazılmıştı oradan hatırlıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ha evet saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hoh aradım acıldı mı diye ama yazılmıs sadece artık o kadar da arastıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok abi bence diğer fıkra çok daha kaliteli. 100 metreyi 3 saniye de koşmamı ne : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fıkra güzel de iq ile quantum fiziği ne alaka x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fıkranın orjinali bole diil orjinali cidden cok komikti.. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:13 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 orjinalinde busha oy vericeksin diyo robot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hhahhahahhaha hoşmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ahahah kim yazar boyle fıkrayı dıyıcemde konu tayıb olunca esprı kendılıgınden yaratılıyor.neyse cok esprı yapmayın dava acar mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sırf tayyip e gıcıklık olsun die guldum. ayrica 4-5 topik assada aynı fıkra var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 budur dostlarım! türkiye budur! seçimler yaklaşıyor, wallaha sevindim yine akp alır diyodum galiba alamıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gülmedim. siyaseti fıkralara bulaştıranları da hiç bir zaman sevmedim. ps: deniz baykal da olsa erkan mumcu da olsa mehmet ağar da olsa aynı şeyi söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fıkranın orjinalı korsanı sahtesi filan olmaz fıkra fıkradır. sacma sapan konusmayın nerden biliyosunuz 23452 yıl once fıkranın bole olup dha sonra unutlup dier turlu hatırlanıp sonraa aaa tuh lan bu bole deildi deip su ankı halını yanı ilk bastakı halını almadıgını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 said: siyaseti fıkralara bulaştıranları da hiç bir zaman sevmedim nasssı yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fistan taa öbür forumdan uçtum geldim yazi yazdiigni görünce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ^_^ iniş yumuşak mıydı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hehe iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fistan şöyle açıklarsam daha iyi anlaşılır. fıkralar ile fikir empoze etme girişimlerine ve o ee bu kaka empozisyonu yapılmasına karşıyım. düzeyli fıkralar kimseyi hedef almaz. toplumsal bir şeyi bir kahraman ele alarak eleştirir. kimsenin siyasi görüşüne veya ona buna laf atmaz. şimdi açık oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar