Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zaten druidin bi priestten cok heallamasi ne kadar mantikliydi ki orasini bi kere gec... magelere gelince ben raiide milleti mi heallicam 3dk da bir magein birine surekli buff mi atacam zaten talentlerim disc holy pvp diye bisi birakmiodu eskiden simdi bi sans vermisler onuda magelere buff atmak icin asla kullanmam isterseniz bencil deyin priestlere isterseniz baska bisi begenmiosaniz acar oynarsizinz sizide goruruz...(25/26ownz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 orasi tercih meselesi. mesela ben de asla o innervate'i prieste atmam. overheal yapip da manayi mundar etmeden once dusunseydi derim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 mana conserveri yoksa 3dk icinde bitiriosa atma tabi zaten iyi priestin asla innervate e ihtiyacida olmaz hele bu saatten sonra hic olmaz bnm partyimdeki druid hep kendine atar innervate i... ama simdi aklimdaki tek soru mana/sec yerine sprit gidip daha cok heal+dmg mi alsam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilk zamanlarda bosslarda nnervate gerekiyor priestlere ama itemlar guzelleştikçe gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "mage bufflamaya talent mi vericem" evet cunku o talent'i aldigimizda sadece mage'lere atabiliyorsunuz,kendi ustunuze atip healing'inize katkida bulunmuyorsunuz. ayrica bir lock veya mage'e verebileceginiz en yararli sey,mage'le lock'la alakasi yok,raid ile alakasi var bunun.zaten "aman ya ona buff mi vericem" diye ugrasiyorsaniz bu oyunu oynamayin,ubrs yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kendime attıgımda neden healinge katkıda bulunmuyorum anlamadım? mtyi %20 daha fazla heallemek gayet gerekebilir bazı zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 erm,ironiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ubrs yapan disc holy priest gordun mu sen? + shadow buildle bwl farmlayan priest arkadaslarimda var 15sn lik buffi 3dk da bir atmaktan daha cok islerimiz var bizim raidlerde decursive in ne oldugunu bilmeyen decurse atmaktan aciz magelere frostbolt spamlasin die buff fln yok kardesm alamazsinizda bunu zamani gelince anlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 açıkcası gorevim ney ise onu yaparım ben yani trashlerde ve kolay bosslarda %20 bonusu elbette caster dpslere veririm ki işimiz çabuk bitsin ama o eşşek sıpası agro alırda wipe olursak iyi bi dayak atarım o ayrı :) ama healingin critic oldugu bosslarda kendimi veya bi druid bonuslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 herhangi racialspell değiştimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tam kesin degil ama ufak tefek degişiklikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Lloth,kim farmliyor shadow build'le BWL,en azindan bizim server'da?Apathy shadow build priest sokuyor diye bu hale geldi,biz bile hala shadow koymuyoruz BWL'ye.Hellion'da spiritual focus alacak cok priest olacak,o da raid'i dusundukleri icin.Tranquility totem ve 20% damage'in yarari o kadar buyuk ki. Raid'i dusunmek zorundasin,ayrica 3 dakikada bir mage ya da lock secip buff atmak cok zor bir sey de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 shadow halde bwl veya mc belki damage bonus icin locklara yararlı olabilir ama aynı priest holy olsa cok daha yararlı cunku verebileceği damage (abartı itemlı her serverdaki 1-2 priessten bahsetniyorum tabiki) zaten çok kısıtlı. o sahadow yerine 1 mage ve lock daha alırım çok daha fazla dps verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dream senin nick ne bakiim? bide hangi guilddesin? sizin tarafta beni tanimayan yok ben pvp yi birakip pve donunce shadow buildimi disc holy yaptim ben shadow priest i savunmuorm raidlerde yanlis anlasilmasin ama hellionda 1 2 tane shadow priest var dmg meterda surekli ilk 10dan asagi dusmuolar arti vampiric emb. ile ayni zmnda partiyi heallayabilior ki artik yeni vamp. ile daha da cok heallicaklardir. walla daha cok tartisilir bu talentler ama regen talentimden vazgecip mage e lock a buff atacagimida pek dusunmuorm suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haha lloth,oneiros ben be. ayrica hellion'da shadow yok,dmg meter'a da hunter,rogue ve mage'lerden baska class'i almiyoruz. simdi dengeli bir sekilde bir kisim spiritual focus alacak,bir kisim lightwell.onun tartismasini yapiyorlar raid'e en buyuk yarari dokundurmak icin. ubrs olayini senin icin demedim ama,"mage'lere trinket vazifesi olmaz priest'ler" mantigi da yanlis bir mantik. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:06 tarihinde, dream_endless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 açıkcası moonwell bana gereksiz geldi ama tabi bu benim görüşüm. ama spiritual hede ve spirit bonusu güzel fakat ben genede denemek için bi 31 disc gidicem. nasılsa respec parası sıfırlanıcam olmadı değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 moonwell hoş birşey de cooldownu fazla geldi bana. yoksa firemaw/flamegor gibi bosslarda melee dps gayet güzel faydalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 shadow priest 1 tane sokarsin da bwl de 3-4 tane shadow sok bakayim o tanklar ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu rpiritueal hede olaınjda öldükten sonra 10 saniye heallayabiliyoruz peki res var mı acaba? :) no more wipe olur valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 malesef abso, eminim hala combatta olacaksındır. priestin combat res'i olmaığı içinde reslemek olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ölü adamın ne combatı ulennnnnnnnnnn ben ölüyken resleyebilmek iyice imbaaa olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 upon death, the priest becomes the spirit of redemption for 10 sec. the spirit of redemption cannot move, attack, be attacked or targeted by any spells or effects. while in this form, the priest can cast any healing spell free of cost. when the effect ends, the priest dies. tekrardan baktımda adamlar holy spell dememiş healing spell demiş, yani bu durumdayken holy damage veremiyeceğimiz gibi, reslememizde olmayacakltır diye düşünüyorum, merak ettiğim holy nova atılıp atılmayacağı. yada atılırsada o novanın damage verip vermeyeceği, hatta bu damage'le birini öldürürsek honor alıp almıyacağımız :d abarttım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kısacası adamlar sadece heal atacan birader o konumda diyememiş biraz nazik yazmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 e istersen sadece heal at zaten. =] yoksa koy 3 priesti bir yere. 2si olu. 1i canli takilsinlar. paso birbirlerini reslesinler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ulen oni neden burdan tartistirion benle oyundan msj atsana ((= buarada bi application gordm sizin forumda aglamak geldi icimden adamlar uzun sevio diye hayat hikayesini yazmis ya yalakanin biri ben oraya ....... o kadar yazi yazmam eger gorursen yada guild chattan onun hakkinda konusma gecerse donunun markasinida ogrenmek istiomus de liot. hey allahim yok buff muff magelere... hehehe hele sana hic yok ((= [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 00:37 tarihinde, Llotheis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar