Kreese Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @diablotg ben senin dediklerini çoktan aştım fazla küçük görüyorsunuz beni ; insanlar zekamı anlamıyor demiyorum. çevremde çok seviliyorum ve zeki olduğumun farkındalar(farkında olmasalar da sorun değil).sorun beni anlamamaları . kendi kendime düşün düşün bir karamsarlığın içine düştüm.deliliğe yaklaştım.günde 2 kez antidepresan alıyorum.bir isyan anında da bu topiği açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 antidepresan ı bırak..... o zaman düzelio herşey =) inan bana .... tanıdığım herkes te öle oldu.... çünkü i noktaya gelince şöle diosun.... öle bi hale geldim ki artık antidepresan bile alıyorum.... işte almayı kestiğinde kendine güvenin geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ayyyyy!! yesinlerrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen bi msn e gir göstercem ne kadar aştığını bekliom girmeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1.benim dedkilerimi aşşaydın buraya bu topici açardın 2.benim dediklerimi aşmak demek tanrı olmak demek. iyi düşün ve bodozlama cevaplar verme zekana yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dünya sizin zekanıza hazır değil bence siz bi süre yok olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 paticik.com/wannabeeinstein açılcak, sabredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ancalagan @ aşağılık komplexin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @ başta olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Ben daha zekiyim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dory!! banane banane ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yanliş yazıyon sonra unlem patlatıyon, bi de darknessın. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahaha ölüyorum gülmekten iyi ki varsınız, ey bu tür topicler açan patiler! [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:46 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 durumun kaynagi su ki arkadas dahi oldugu icin penisinin islevini yillar once kesfetti fakat bu kafayla giderse pratige gecmesi icin onunde isik yillari oldugunu da farketti. ac pipinle oyna evladim, quantum mekanigine gecersen hemen bakir olursun =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Aslında herkese sövmek için girmiştim bu konuya ne biçim adamlarsınız diye ama adam sonunda god mode açmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arenda_duwcal@ cevap= zuhuahuhzuzhuhzuhzuzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zekimiymişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 neden kötü olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tüm insanlar sıradandır..tahrik ettiğin her kız senden hoşlanır sağlam kişiliğini kanıtladığın her erkek dostun olur... hayat zaten cinsellik ve toplumsallık üzerine kurulu...gerisi yalan...özelim felan diye dolaşmayın etrafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sana benzeyen insan yokta, hayvan var mı hiç araştırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu topıcı takim etmiyorum ama zekiyim muhabetı dönüyor sanırım. ya zekiysen zekisinde bunu dier arkadasları aşalıyarak yapamazsın zeki insan zekiyim dıe övünen deil yaptıklarıyla övünen kişidir. aynı ısıran it dişini göstermez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne güzel işte çok orjinalsin fenamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer. albert einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 diablo öldürdün beni burda son yazdığın msjda zuhah seninde guldurenın bol olsun emi ehea zekana yakışmıo demiş bide zuaahuefdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar