256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 forum zaten çığrından çıkmış canım sıkılıyor azcık atıp tutuyoz şurda :) +8 shard (2-3 tane) ve +8 lycaon staff olması lazım diğerleri yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bi mage olarak. +7 elixir yerine +8 salamader her zaman tercihimdir. attack farkı 112 salamander-111 +7 elixir fark bu çok fark edrmi derseniz.elxir takarsan hafif karizman olur :dşekil duruo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mageden cok fazla anlamam.. ama bana kalırsa +8 salamenderin +7 elixirden daha iyı olmasi gerekior.. not : ßircok mage arkadasim ne salamender nede elixir kullanmior wizard +9 kullanior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya arkadaslar elemental damage onemli diosunuz stafda peki +5 elemental flame 40 75 atak +6 alchemy flmame 48 73 atak denedim vede elemental staf hisseddirecek kadar daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben ne dedim elemental damage ve item lvl i weaponlarinda lvlinin oldugunu biliosunuzdur isalla ? kilic int/pet mage olupda wizard +9 kullanmak lamerligin yani sira malliktir int mage olup hala wizard +9 kullaniosaniz olun birakin oyunu ko yu unninstall edin [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:12 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 saol marlon anladım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @marlo ßelirttigim gibi mageden pek anlamam.. intmagemidirler papermagemidirler anlamam.. sadece tercihlerinin +9 wizarddan yana oldugunu biliorum.. ne magesi olduklarini ise bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 marlon wolf int magede işe yarıyor. staff atacklarında etkili oluyor. ben çok atack scrol kullanan pro mage gördüm. novanı çok vurdurmuyor tabi ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi staff vurusu denen sey manes geldikten sorna sadece lightning staff vurusu [charged blade] adamlari cakmak icin kullanilio staff vurusunu eskiden sinler combo yapinca skillerimiz failed verdigi icin kullanirdik ama su an manes diye en az pillar kadar vuran bi skill oldugu icin staff vurusu gereksiz staff vurusunun gereksiz olmasini gectim wols 130 kusur attack i ne kadar arttirir ki ? damage i nasil etkiler ki ? 150 vurcakken 155 mi vurcak ? edit: bilinc clan shell item aga pls [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:33 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yeri gelmişken sorayım mage ler sakat dediğim gibi 2 sorum var 1. massive mage i etkiliyormu ? 2. mageler nasıl adamı stun eder? ap sine göremi elindeki staffa göremi staffdaki lightning dmg e göremi adamın elinde +8 elixir var flame basılı ama stun ediyor :s 62 skiline rağmen birde sonra sorum warriorlar hakkında leg cut işlememesi için ne lazım ? defansmı poison resist mi yoksa spear def mi yada axe fln işte elindeki weapona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 1. mage defans a deil flame,lightning,glacier resist e vurur 2. mage in int i elindeki staff la alakali stun let cut scream gibi skillerinde tutmamasi icikn curse resist in cok olmasi gerekir diye biliorum. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:00 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 konunun neresi sacma belki adam anlamıyor hangi staff iyi felan die birçok msj larda +9 itemden bahsediyorsun saçma diyip geçişdirme.. neyse elixir +8 daha iyi +9 muş salla +8 herkesin neyine yetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar