Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elixir mi salamander mı.?

DeLi_WeLi

Öne çıkan mesajlar

ben ne dedim elemental damage ve item lvl i weaponlarinda lvlinin oldugunu biliosunuzdur isalla ?

kilic int/pet mage olupda wizard +9 kullanmak lamerligin yani sira malliktir int mage olup hala wizard +9 kullaniosaniz olun birakin oyunu ko yu unninstall edin

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:12 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi staff vurusu denen sey manes geldikten sorna sadece lightning staff vurusu [charged blade] adamlari cakmak icin kullanilio staff vurusunu eskiden sinler combo yapinca skillerimiz failed verdigi icin kullanirdik ama su an manes diye en az pillar kadar vuran bi skill oldugu icin staff vurusu gereksiz staff vurusunun gereksiz olmasini gectim wols 130 kusur attack i ne kadar arttirir ki ? damage i nasil etkiler ki ? 150 vurcakken 155 mi vurcak ?

edit: bilinc clan shell item aga pls

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:33 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yeri gelmişken sorayım mage ler sakat dediğim gibi 2 sorum var

1. massive mage i etkiliyormu ?
2. mageler nasıl adamı stun eder? ap sine göremi elindeki staffa göremi staffdaki lightning dmg e göremi adamın elinde +8 elixir var flame basılı ama stun ediyor :s 62 skiline rağmen

birde sonra sorum warriorlar hakkında leg cut işlememesi için ne lazım ? defansmı poison resist mi yoksa spear def mi yada axe fln işte elindeki weapona göre...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...