tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hem kelalaka heme ukala aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 valla ben serverların 11.30 da geleceğine inanmıyorum ama hadi bakalım görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ve girişim başarılı olur başlık patlar :d yok gerçekten böyle bir amacım("cık cık" ların sesini buradan duyabiliyorum) ama 15 günde ezik halimle kestiğim 30 boss dan biri drop verdi ki o da dün barkirra dan diş çıktı innde de 10milyon kalmıştı ilaç gibi geldi vallaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 son gelen patch ile kalkan save olayıyla bağlantılı bir notice. çünkü loot/trade edilen item save'lenmez ise ve akabinde dc olayı yaşanırsa ufak çaplı bir rollbackten dolayı item kaybolabilir. bu notice ise acizlikten ibarettir. çünkü oyunculardan kendilerinin logoff olmaları rica edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu dupeler adamı tahrik ediyor iyice neyseki dupede gidince aglayacak item yok. para biriktirmekle mesgulum bu dupe yuzunden hic item almamistim:d ama dusunduren bir konu var bu dupe yine onceleri gibi itemlerin pahalilasmasinami neden olacak:s zor gunler beqliyormu acaba bizi:s bazarow = the king of the fighter:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 +7 giganmı silerlerse ağlarım ben ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 valla az evvel cyperda 20 gb ye mirage +8 aldım silinirse bırakırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kertenqele sen bi nebze üzülürsün dupe olduğu için ben +8 mirage dagger bastım kendi ellerimle o silinirse harbi cılkı çıkar oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dupe wipe'den sonra cypher'de +8 shard almak isteyenler pm me piliz :d. istemediğiniz kadar +8 shard mevcut. pm'leri aga olanlar atsın aga olmayanları kesinlikle ciddiye almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 256 sende lycan staf varmı +10 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 olması lazım.kasa charına bir bakayım varsa konuşuruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar