Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yahu bulamadim bi , bilgisi olan? sitelerdeki sarkilarin icinde yok. 2. sezon fınalınde hani hepimizin oha oldugu sahnede baslıyo muzık 2 kısı vokal seklınde. ısmını bılen varmı ya taktım kafaya bulmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 galba cenaze sahnesinde calan da ayni sarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tamam buldum :) imogen heap - hide and seek cok ilginc guzel bi sarki , tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evt ilk dinnediğimde bende garip bulmuştum ama güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 indirdim hemen.guzel bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu tarz bişeyler isteyenler sigur rosa da baksınlar. ny batteri ve Svefn g Englar denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 peki 1. sezonun finalindeki sarkının ismi neydi? hani şu düğündeki..bu aralar bi nişan varda :) [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 00:01 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sezon 1x27 flying high" by jem "orange sky" by alexi murdoch "montserrat" by orquestra del playa "the sea and the rhythm" by iron & wine "bridal march" by car 188 "here comes the bride" by apm "maybe i'm amazed" by jem "hallelujah" by jeff buckley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 konu enteresan olmuş çünkü kaç gündür sürekli hide and seek'i dinliyorum. cidden harika bir parça. ayrıca 1. sezon finalindeki "jeff buckley - hallelujah" parçasınıda öneririm. birde "mazzy star - into dust" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 saol zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 jeff buckleyi sevenler ben harper - beloved one a da baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 we've been on the ruunnn drivin' in the suunnn lookin' out for number oneeee california here we comeee rightback where we started froomm diye sölerim sarkımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar