Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öh be baba!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de bi kere bi derginin verdiği iron maiden temasını yüklemiştim. Bilgisayqara çılırken (win98) windows resmi çıkardı aşağıda progress bar olurdu o kurukafa olmuş kurukafa doluyodu babam görünce beni çok pis haşlamıştı satanistlere mi özendin layn diye..
Mesaj tarihi:
Eheh komikmiş, okuyunca benimde dedemle yaşadığım bir diyalog geldi aklıma:

Şimdi saçım uzun diye kızıyorlardı. Uzun dediysemde kulağıma kadar filan geliyor. Diyaloğu yazayim:

Dede: Düzgünce kestirsene saçını.
Ben: Yok ya iyi böyle.
Dede: Yahu kestir sen.
(Israrlar yoğunlaşıyor hepsini yazmıyorum buraya)
Ben: Tamam dede gidicem Amerikan tıraşı olucam kısacık olacak.
Dede: Ne Amerikanı! Türksün be sen Türk. Git türk tıraşı ol!
Mesaj tarihi:
HAhuauauahuua. Alibey olayı süpermiş. Bizimkilerde karışmadı hiç. Annem arada bir diabloda mpehisto keserken.
-oğlum bunlar ney diye sorardı o kadar.
Cevap
-yaratık işinden asdsfasgsa çıkıyo.
Anne içeri gider.
O kadar. Metal müziğede hiçbir zaman laf etmediler. Sadece kafa ütülediğini düşünüyor :)
Mesaj tarihi:
Dİablo 1 oynuyorum daha yeni başladım arkadaşın tavsiyesi..

Ses açık sonuna kadar ortamı yaşıyoruz ya,neyse gidiyorum indim 3. kata(inşallah yanlış hatırlamıyorum)

kasabın kapıyı Butcher çıktı içeriden:''fresh meat!!'' koşuo peşimden.Ben zaten şaşırdım ''o ne lan!11!'' diyorum.Ses içeri gitmiş annem arkamdan bağırdı ''oğlum!!'' diye bi döndüm elinde bıçak vuracak bakınıyor etrafına...
Mesaj tarihi:
Bizim orta okulda bir arkadaş vardı. Bİraz varlıklıda adamda 100lerce metal cd si vardı. Çoğunu dinlememiştir bile. Gitarı ve benim anlamadım bir sürü elektronik ekipmanıda vardı. Birgün kızkardeşi (biz ortaokulda kız ilkokulda) erkek arkadaşı terk etti diye kollarını falçata ile çizmiş kanatmış. Bunu gören annesi eve şeytanlar doluştu ondan oluyor deyip gitarını falan parçaladı. Metal Müzik şeytanları çağırmak için kullanılıyor ainlerde diye birşey demişlerdi tv de (satanist cinayeti zamanlarıydı o zamanlar) O yüzlerce cd yi beleş dağıttı okulda çocuk bir ikide ben kaptım o güne kadar hiç dinlememiştim iyi birşeymiş:D Bilgisayarınıda kaldırmışlardı şeytanlar ve iblislerle iletişim kuruyor diye. (FRP!=!=!??)
  • Yeni Oluştur...