Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film izler gibi izlediler.

Chasten

Öne çıkan mesajlar

az önce twde izledim, istanbulda 30 yaşlarında sara hastasi bi adam denize düşüyor en az 50 kişide boğulmasını seyrediyor.
ilk önce bi adam atlıyor tek başına kafasını havada tutacam diye çabalıyor sonra arkadan bi kız fln atlıyor ama geç kalıyor malesef.

memleketin 3 tarafı denizlerle kaplı ama malesef halkımızın %90 ı yüzme bilmiyor yazık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekilde konuşmal kolay bide orda olmak olayı yaşamak lazım tamam belli insanlarımız var bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda yaşayan ama olay anında insan ne yapıcağını bilemez atlıyıp atlamama arasında kalır.

Bana sorarsanız atlamazdım çünkü yüzme bilmiyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

dürüstçe söylemek gerekirse ben ne izlerdim ne de atlardım.memleketim insanının ne olduğunu bilseydim seve seve atlardım.anlayan anladı... atlıyım derken ağzındaki sabun köpüğü çıkıp beni suda gizlice öldürerek paramı alıp kaçmasın :d komplo teorileri :p
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerdede bizim başımıza geldi buna benzer olay cadde üzerinde tanıdığımız bir esnafın kasasından kaşla göz arasında adam paraları aldı farkettik koşturmaya başladık cadde kalabalık hırsınız önüne çıkan adamlara bağırdık tutun tutun diye gelen cevap ise'' yaa tamam tutim ama hırsızada benzemiyorki '' oldu hee belki bulaşmak istemedi belkide kayıtsız kaldı ama tek yapıcağı çelme yapmadılar gerçi adamı yakaladık ama biraz zorlandık ...
Sosyal ağlarda paylaş

ama şimdi hakkaten adamın cebinde parası telefonu cüzdanı herşeyi var. onları kime emanet edicekte atlayacak? ha eğer yanında tanıdığı biri varsa hiç düşünmeden atlaması gerekte, tabi burda malmı canmı dersin ama işte biraz bencillik var tabi. zor soru aslında. hiç düşünmeden atlardım diyenler biraz düşünsün :) ama ordaki insanların hepsininde seyretmesi ayrı kazmalık. bişey yapmayacaksın izleme bari ya of. valla benimde canım sıkıldı şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...