Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 az önce twde izledim, istanbulda 30 yaşlarında sara hastasi bi adam denize düşüyor en az 50 kişide boğulmasını seyrediyor. ilk önce bi adam atlıyor tek başına kafasını havada tutacam diye çabalıyor sonra arkadan bi kız fln atlıyor ama geç kalıyor malesef. memleketin 3 tarafı denizlerle kaplı ama malesef halkımızın %90 ı yüzme bilmiyor yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hakkaten yazık. o adam nasıl düşmüş bu arada denize?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 epilepsi nöbeti sırasında dengesini kaybedip düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adam sara hastasıymış zaten başı falan dönmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence biliyolardır ama atlamıyolardır, insanlık can çekişiyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben de duydum yazık ya. bunlar huzurlu uyku nasıl çekicekler acaba sonra_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 işte herkezde suya atliyip birini kurtarıcak afedersiniz "göt" yok. çünkü bizim ülke kahramanlarımı insanları kurtaran süpermenler değil futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bilmeden konusmak boyle bısıdır herhalde.ulkem cogu avrupa ulkesıne nazaran daha sıcaktır,ancak yüzme bilmiyordur vb. olaylardan dolayı atlamamışlardır.yoksa yere düşene bile hemen on kişi yardım eder çarpıtmamak gerekli böyle olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sıcaklıkla alakalı bişi demedimki ben yaf. genel bi örnek verdim süpermen örneği ile, yoksa orada kimsenin yardım etmemesinin kırk tane nedeni vardır. ama böylede yorumlaması lazım birisinin:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 said: memleketin 3 tarafı denizlerle kaplı ama malesef halkımızın %90 ı yüzme bilmiyor yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben orda olsam atlarmıydım diye düşündüm bi an. bi çok bahane üretti kafam direk. sonuç olarak atlamazdım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben hiç dü$ünmeden atlardım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 atlardım,insan hayatından daha kutsal birşey olamaz cünkü [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 21:33 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 benim kafamın ürettiği bahaneler -adamın cüssesi benden kat kat büyük ya benide boğarsa(zate iyi yüzdüğüm söylenemez) -cep telefonum cüzdanım vs.. -bide adam pek bi hayat belirtisi göstermiyo gibiydi sanki,ya ölü bi adam için atladıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 biri atlar oteki atlar beraber çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu şekilde konuşmal kolay bide orda olmak olayı yaşamak lazım tamam belli insanlarımız var bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda yaşayan ama olay anında insan ne yapıcağını bilemez atlıyıp atlamama arasında kalır. Bana sorarsanız atlamazdım çünkü yüzme bilmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dürüstçe söylemek gerekirse ben ne izlerdim ne de atlardım.memleketim insanının ne olduğunu bilseydim seve seve atlardım.anlayan anladı... atlıyım derken ağzındaki sabun köpüğü çıkıp beni suda gizlice öldürerek paramı alıp kaçmasın :d komplo teorileri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 geçenlerdede bizim başımıza geldi buna benzer olay cadde üzerinde tanıdığımız bir esnafın kasasından kaşla göz arasında adam paraları aldı farkettik koşturmaya başladık cadde kalabalık hırsınız önüne çıkan adamlara bağırdık tutun tutun diye gelen cevap ise'' yaa tamam tutim ama hırsızada benzemiyorki '' oldu hee belki bulaşmak istemedi belkide kayıtsız kaldı ama tek yapıcağı çelme yapmadılar gerçi adamı yakaladık ama biraz zorlandık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aynı şeyi bende izzledim bende dumur oldum. nasıl bir millet bu böyle... halkımız yardım sever falan değil. cahil ve bencil. daha önce çok yaşandı buna benzer olaylar. kimse birbirine yardım etmez olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 asıl o kayıtsız kalanı dövüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 atlamazdım diyenlerin yakınlarından birinin başına gelmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ama şimdi hakkaten adamın cebinde parası telefonu cüzdanı herşeyi var. onları kime emanet edicekte atlayacak? ha eğer yanında tanıdığı biri varsa hiç düşünmeden atlaması gerekte, tabi burda malmı canmı dersin ama işte biraz bencillik var tabi. zor soru aslında. hiç düşünmeden atlardım diyenler biraz düşünsün :) ama ordaki insanların hepsininde seyretmesi ayrı kazmalık. bişey yapmayacaksın izleme bari ya of. valla benimde canım sıkıldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 onunla kalmayıp izlerken bide çekirdek çıtlamışlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 abi yalnız olayıbilimiyorum tabide yuzmebilimeyen birinin bogulan birini kurtarmak icin denize atlamasıda ayrı bi dumur olurdu ki bu ulkede bu yapıldı ikiside bogulup oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oradan tipini uygun gordugun birine eşyalarını emanet etmek zor degil. ha bozulur çalınır diye atlamazsanız o sizin kendi öküzlügünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar