Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku tulumu, mat

unity100

Öne çıkan mesajlar

Uyku tulumunu ne amaçla kullanacağın önemli ama, yani kışlık tulumlar pek pratik değildir ama belli dönemlerde mecburi olur.

En güzeli yazlık, mümkün olduğunca hafif bir tulum alman bence, ama eğer diz boyu karda yatacağım dersen değişir. =]

Ankara'dasın sen, Kızılayda bir göz at sağa sola istersen, zamanında SSKnın içinde epeyce materyal vardı, birde Ulus tarafında av ve kamp malzemesi satan ne ararsan bulabileceğin yerler var. Biraz kasarsam isim adreste çıkartabilirim sanırım.
[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

[Bu mesaj Nefr tarafından 09 September 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol evet bu durumda biraz daha açık oldu sanki =]

Hmm Antalya'da bildiğim yer yok, ama Balbey Camii karşısında bir yer varmış, bir ihtimal oradan bulabilirsin. Ikinci seçenek Migros tabii ama pek başarılı olacağını sanmıyorum sonucun.

Yalnız inan bana -30 luk kaz tüyü falan bir tuluma ihtiyacın yok sonuçta, ilk yarım saatten sonra bunalmaya başlarsın onlarda Antalyanın iğrenç kışında bile. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

abi gecen kis benim ev cok soguk oldu. elektrik sobasini 2 kwatta dayiyorum 30 cm otesini isitamiyodu. ben bi de yerde yatma aliskanligi edindim, pencere de acik yatma gibi bi huyum var artik dragon tuyu olsa daha caiz benim icin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Kaz tüyü tulumlar türkiye iklimine pek uygun değiller. Onlar daha çok kuru iklimlerde yani nemin olmadığı yerlerde kullanışlılar. Birde sentetiklere göre aynı işi görenlerinin hem hacmi hemde ağırlığı çok daha az olduğu dağcılar tarafından tercih edilmekte. Senin ihtiyaçlarını düşünecek olursak sentetik bir tulum işini fazlasıyla görür. Benim -10 konforu olan sentetik bir tulumum vardı ve bu tulum beni Aladağlar dahil kışın gittiğim bütün dağlarda idare etti, sanırım senin işini de fazlasıyla görür :-)[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

www.linosport.com
www.cabelas.com
www.pandul.org
www.takoz.org
www.tdf.org.tr
www.adrenalin.com.tr
http://www.zirvedagcilik.org/new/index.html
http://linux.ada.com.tr/outdoor/
www.basecamp.com.tr
www.atolye.org
http://www.dogadayasam.com/yasam/isaret/is.html

:p

bayaa bi link vardaha...yazmaya üşedim[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

Comfort range'i +4 -10 olan sentetik bir tulumum var. Şubatın ortasında diz boyu karda Uludağda 4 gece geçirdim hiçbir sıkıntım olmadı. Kış için tavsiye olunur. Kaz tüyü alsammı diye çok düşündüm ama ihtiyaç yok.

Kampçılık alışverişlerin için Adrenalin'e git. Hem kaliteli malzeme alır hemde tecrubeli insanlarla fikir alışverişi yapma imkanını bulursun. Beşiktaş ve Kozyatağında var benim bildiğim.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe Fedaykin yalnız sanırım evde kamp ateşi yakamıyor olması sorun olabilir ;]

Ben yazlık tulum kullanırdım normalde, ama son zamanlarda artık kaldrımıyor bünye, çatuır çatır üşüyorum. Gençlik ateşini kaybediyoruz galiba =P

Edit: Yazlıktan kastım -10 bu arada, o tür birşey yeterli olur sana adam gibi bir matla rahat rahat bence.

[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

[Bu mesaj Nefr tarafından 09 September 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vallah kar fırtınasının ortasında Aladağda bivak içinde bende ateş yakamamıştım ama çok az üşümüştüm yane :-) Bu arada yazlık anlayışın baya bir hoşmuş be nefrciğim -10 öhhhhh Biz genelde +5 veya 0 olanlara yazlık diyoruzda :-) -10 4 mevsim diye geçen sınıfa giriyor. Yanlız kullandıkça, özellikle kullanma sonrası yanlış saklama sonucu bahsi geçen konfor deresi gittikçe yükselmeye başlar. -10 diye aldığınız bir tulumu yanlış saklarsanız bir iki yıl içinde elinizde 0 lık güzel bir yazlık tuluma dönüşebilir.

Evet en az tulum kadar matta önemli. Uyku tulumları hapsettikleri durgun havanın yalıtım özelliğini kullandığındnan ve tulumun alt kısmının üstüne yattığımızda içinde hava mava kalmadığından yer ile aramızdaki tek yalıtım maddesi mattır, tulum değil.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım çadırların altına konulan bi tabaka var ya ona mat deniyo

bide amerikan filmlerinde action a girecek sırt çantalı karakterlerin sırt çantalarında rulo halinde olur ya o işte[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 09 September 2003 19:10 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 09 September 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
mat ne ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...

tulumsuz yatinca $ah-Mat oluyosun... o i$te mat..[hline]Külliyen Yalan...

*!böö*[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

balbeyin karsisina gidip baktim, orasi av malzemecisiymis agziyla nazgul tutsa hicbisi almam ordan ben.

gecen kis benim ev kamp atesi yaktircak kadar soguk oldu hakkaten. o yuzden ben en saglamindan bisi alim diyorum cift mat alicam altina koymak icin de, rahat olsun diye cift kisilik alma arzum var. su sitelere bi bakiyim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

yok yerde yaticam japon gibi. 2 tane mat alicam da bu sitelere baktim, 40 eurodan baslatiyolar fiyatlari ve de sattiklari tulumlar genelde mumya tulum. oyle paket gibi mi yaticaz kendi evimizde. yorgan ucuz bulamadim heralde hepsiburadadan alicam.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gittim hepsiburada.com dan yorgan tipi tek kisilik bi uyku tulumu iki de mat siparis ettim, kargo dahil toplam 42 milyona. sitelerde cok tuzluydu fiyatlar. bakiciz artik evde kullancaz heralde buzul cagi ekipmani gerekmez insallah.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gorerek al tulumu yadda detayli ozellikleri yazsin netten aliyosan
Dikkat edicegin seyler;
1- Boyu:eger boyun 175 i geciyosa sakin 1.68, 1.70 liklerden akma kisa geliyo!
2-ustunde kac dereceye kdr kullanildigi yazar onu mutlaka goz onunde bulundur

ama eger sert zemin ustunde kullanicaksan hic rahat diil onu bil cok uzun sureli kullanma onun yerine biraz daha para verip sisme yataklardan al cok daha uzun sure idare eder seni yanliz ekstra bi battaniye gibi biseye ihtiyacin olur..
denedim gordum yani :)[hline][i]-->Four String Magic<--
[b]Talk to the hand
Sosyal ağlarda paylaş

aldik artik...230x80x50 ebatlarinda diyor.

ben zaten su an dahi sert zeminde yatiyorum. hem saglikli oluyor bukulme olmuyor hem de kat be kat genis oluyor oyle ayagimi attim bosluga geldi holley dusuyoruz muhabbeti hic olmuyor. iste tek sorun kis.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...