SnAke_15 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 6 taneden bussusz 2 tane wizar dyaptım şanş :d
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya aklıma takılan bir konu var. item yakıp guzel bir itemi +8e basmak icin ugrastigimda, yakmak icin ugrastigim itemlerin hepsi up oluyo. bus bile kullanmiyorum. sirf buyuzden kac tane priest chitin upladiysam +7 oluyo tahrik olmamak elde degil.:s
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben 2 tane +7 mirage dagger aldım 2 bus bi trina aldım önce +7 mirage ve bus koydum patladı sonra +7 trina +bus ve +8 oldu ^_^
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sakin onuda dupe diye silmesinler. benim kendi upladigim itemler bile gitmisti dupe zamani. hemde kotu fpler hemde droptu. ve +8 yaptigim paper rogue giysiler gitmisti:d kotu fp lere goz dikiyolarsa mirage+8i de alabilirler haberin olsun. yakarim oyunu falan deme hicbise yapilmaz. adminlerde kih kih gulerler:d bazarow : the king of the fighter
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 walla şu anda kendimi o psikolojiye göre ayarlıyom zaten pk özürlüyüm combo felan yapamıyom itemlerim ii olduğu için işi yırtıyom bide silinirse isyan
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir ara pm at arenada sana ozelden anlatirim kombonun inceliklerini en azindan en kolay nasil seri vurulur. ben bu kotu +7 chitin +7 miragelerle alta turku tek aliyosam sen guzel itemlerle alirsin korkma:d warriordan korkmam assassinden korktugum kadar... bazarow : the king of the fighter
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaw kombo yapma stilini biliyom ama en eziğinden bi mageye giriyom sonra bi bakıyom herşey b.k olmuş yanlışlıkla t ye basmışım pot basma yerine swifte basmışım daha tam alışamadım anlıcan elim ayağıma dolaşıyo hızlı olcam derken
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sen kombonun teknigini bilmiyosun ozaman. senin elinde kullanacagin tek sey light feetle pot icmek. digerlerini mousela yapacaksin. r+skill diyolar komboya yalan bu. r + skille yapabilen varsa yazsin. hepsi dalavere. asil komboyu yapanlar ya macroyla yada mousela yapiyor. haydi hayirli traslar:d bazarow : the king of the fighter
Öne çıkan mesajlar