SnAke_15 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 6 taneden bussusz 2 tane wizar dyaptım şanş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya aklıma takılan bir konu var. item yakıp guzel bir itemi +8e basmak icin ugrastigimda, yakmak icin ugrastigim itemlerin hepsi up oluyo. bus bile kullanmiyorum. sirf buyuzden kac tane priest chitin upladiysam +7 oluyo tahrik olmamak elde degil.:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben 2 tane +7 mirage dagger aldım 2 bus bi trina aldım önce +7 mirage ve bus koydum patladı sonra +7 trina +bus ve +8 oldu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sakin onuda dupe diye silmesinler. benim kendi upladigim itemler bile gitmisti dupe zamani. hemde kotu fpler hemde droptu. ve +8 yaptigim paper rogue giysiler gitmisti:d kotu fp lere goz dikiyolarsa mirage+8i de alabilirler haberin olsun. yakarim oyunu falan deme hicbise yapilmaz. adminlerde kih kih gulerler:d bazarow : the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 walla şu anda kendimi o psikolojiye göre ayarlıyom zaten pk özürlüyüm combo felan yapamıyom itemlerim ii olduğu için işi yırtıyom bide silinirse isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir ara pm at arenada sana ozelden anlatirim kombonun inceliklerini en azindan en kolay nasil seri vurulur. ben bu kotu +7 chitin +7 miragelerle alta turku tek aliyosam sen guzel itemlerle alirsin korkma:d warriordan korkmam assassinden korktugum kadar... bazarow : the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaw kombo yapma stilini biliyom ama en eziğinden bi mageye giriyom sonra bi bakıyom herşey b.k olmuş yanlışlıkla t ye basmışım pot basma yerine swifte basmışım daha tam alışamadım anlıcan elim ayağıma dolaşıyo hızlı olcam derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sen kombonun teknigini bilmiyosun ozaman. senin elinde kullanacagin tek sey light feetle pot icmek. digerlerini mousela yapacaksin. r+skill diyolar komboya yalan bu. r + skille yapabilen varsa yazsin. hepsi dalavere. asil komboyu yapanlar ya macroyla yada mousela yapiyor. haydi hayirli traslar:d bazarow : the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar