amon Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 > hollywood'un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, > yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ > salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali. > > - aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. > kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. > + evlat sakin ol, muavin orda mı? > - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! > + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça > koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. > - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! > + düşsün pezevenk! oraya senin oturman lazım. > - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? > + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. > - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu > + evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki > panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne > yazıyor orda? > - bismillahirrahmanirrahim. > + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız > göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? > - sıfır. > + nasıl sıfır? dikkatli bak. > - sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? > + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! > - duruyooor > + kalk s..tir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca > devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 - Annemlere gidicez mi canıms?? +Giden yerlerim ağriiii gelemiemmmm:^4^+^#### -??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 beckhamla gecen bi gune ne denir? --day with beckham .......... mauhauhahahahuahuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eheheh day with beckham güseldi...... ehzhuahuauhahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 amuhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 "hangi burger yenmez hamburger? "bi adam denizde düşmüş, yüzmede bilmiomuş neden ölmemiş? çünkü tipi kayıkmış. (ıyy dediginizi duyar gibiyim) "denizin ortasına ynana bi gemideki denizci nedne ölmemiş çünkü deniz kızlarına sulanıomuş." "bilgisayaırnı hackleyip ırzına geçersem laptop, mac ini taciz edersem i pod olur." "usb portundan girer power suplly indan cikarim" "bi adam kızmış, karısıda oğlan." "öğretmen: maymunların yüzündeki azıcık sakal hariç kafalarında saç/kıl yoktur) arkadaş: bunlar hiç traş olmuomu?" "ben büyüyünce traş olucam" beni geçebilen varsa hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 birgün ıssız bir çölde bir anda GOOOOOL sesi yankılanmış neden? C: İn cin top oynuyormuş ___ Öğrenciler sınıfta ders işlerken bir anca camlardan duman çıkmaya başlamış neden? C: öğrenciler dersi kaynatıyormuş by Küheylan (KaL'lılar bilir...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bi adam donmuş, karısıda boxer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 harbi ıyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 soyadi durmaz olan bir arkadas var. ona yapilan igrenc espri var. sürekli de yapiliyor. yürürken sesleniliyor. durunca da "e hani sen durmazdin ? niye durdun simdi ?" :P igrenc di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkk öllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İyyyyyy harbiden iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bağırsak kurtları bağırsakta yaşar bağırmasakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 1.öğrenci:ne olacak bu fiziğinin hali,nasıl düzelteceksin? 2.öğrenci:Tabiki de badiye giderek :S CD dükkanına gittim marlon brandonun filmini istedim,babayı aldım. mafya olan ata nederler? polat :p daha bunun gibi birçok fil ve at esprisi vardır.hepiniz bilirsiniz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iğrenç denmiş ama içlerinde güzel olanlar da var :) -Timsahlar neden büyük ve yeşildir ? Cevap : Küçük ve beyaz olsalardı aspirin olurlardı. Benim bugune kadar duydugum en iğrençlerden bi tanesi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İnsanlar ikiye ayrılır ama ölürler Bağırsak kurtları bagırsakta yasar bagırmasakta Bob marley Bob parke Erkekler boy abdesti alıyorya kızlarda girl abdesti alıomu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Esprinin sahibi asgard, yorumsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Okuyana siyah torba hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 cekmeyin kardesim ozel hayatımızda kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sabrinaya bakmayın kendisi bole iste:)[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 16:50 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kadın limanda gezerlken hamile kalmış, niye? Reisin takası gelmiş. adadasdadasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 adamın biri varmış karısının ikisi bide arkadaş yaptı bunu stun yedim be a young man for two min.(iki dakka delikanlı ol demekmiş :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bi arkadaşın yaptığı iğrenç espri winstn paketinin üstüne baktı ve sordu FİLMİ TERSE KARTALMI... filters yazısından esinlenmiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kadının biri sevgilisinden ayrılmış hamile kalmış neden? :Ayrılık Koymuş O_o Dükkanın Camında "Hamburger" yazısını gören çocuklar gidip yazının "H"sini koparmışlar. Fıkra: Spermlerin atası spermlere ders veriyormuş: Bakın, o uzun yola girdikten sonra biraz ilerleyeceksiniz birbirinizle yarışacaksınız yolun sonunda yol ikiye ayrılacak sağda ve solda yumurtalar war. O yumurtaları dölleyeceksiniz der. Ertesi Gün Spermler Kendilerini Bademciklerde Bulurlar. zauhahahahahahahahöhöhöpöhpöppöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 adamın biri kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar