Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaşlar, sizce hangisi daha iyi. yanii, ben kaspersky anti vir. yazılımı ile birlikte aaware kullansam mı daha iyi olur yoksa zone alarm internet security suite mi kullansam daha ii olur.. 1gb ram var ama ben acayip derecede performans hastası olduum için, zone alarm iss daha bi kasarmı acaba bilemedim.. sizler ne diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kaspersky anti-hacker + kaspersky anti-virüs ile sorunsuz bir sisteme sahip olabilirsin bence, bu iki program bende var ve hiç sorun yok. gerçi deepfreeze var o daha garanti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kaspersky personal pro + zone alarm pro ile sorunsuz yaşıyorum 1 senedir. arada bir ad-aware taramasıda yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 karspersky sux nedenini anlamadığım bi sebepten benim sistemi acaip yavaşlatıodu.sildim mutluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mcafee virus scan enterpise + gene mcafee firewal kullaniyorum. pc yi kasmiyor hic cok rahatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 linux yada bsd :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kaspersky saçma sapan ve stabilitesi sıfıra yakın bir program. birinde harikalar yaratırken diğer iki kişide bilgisayarın üzerine çöken kara bulut gibi... en iyisi zone alarm firewall (sade sürüm) + f-prot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aha da zone alarm internet security suite [son versiyon] kurdum, vaşş diorum.. über bi program yapmışalar.. zone alarm bir kuruldu ki, allah, makineyi şöle bi eline aldı, beni de "sen gel bakiim genç" diyerekten yanına aldı.. çat çut çotorak diyerekten bütün açıkları kapattı, deliklere sıva çekti, firewallu çaktı, bi de upgrade etti firewallu, üstüne bi de anti virus ve spy u.pdate ile scani yaptı, makine bi kendini güvende hissetti valla yav.. :)) program norm alde 400 küsür dolarmı ne :)) ama ben mind control yaptım zone alarmın sahibine :)) beleş kullanıom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hiçbişey kullanmıorum pcmi kasmıyor çok rahatım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zone alarm pro 4.5 ve kaspersky 5 le cok rahat kullanıyorum sorunsuz temiz 1 gb ram var hiçde performans sorunu yasamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkaaşlar, zone alarm internet security suite kurmayın.. 2-3 gün kullandıktan sonra makinemdeki feci performans kaybı ve sürekli kitlenmelerden bıkıp silmek zorunda kaldım.. 1gb ram.. başka bişiler kurmak lazım.. anti virüs ne kursam acep.. kasperskymi kursam bak onu denemedim.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 beleş zone alarm + www.free-av.com daki antivirüs güzel ikili. real time-anti virüs yerine aldığınız her dosyayı taratma huyu geliştirirseniz über olur. firewall için zone alarm pro da olur ama o çok soru soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar