dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 huyet gosterin o adamı bana, benim kızıma yamuk yapmak neymiş göstereyim! anlamıyorum dünya kendininmişcesine davranan insanları. tür ayırd etmiyorum ister youğ-youğ gençlik olsun, ister kabadayı olsun; bunların topunu bi kazana doldurup etlerinden yahni yapmak istiyorum!-no pain- sokaga tükürürler, yanından gecene çarparlar, bagıra bagıra küfrederler, kızları taciz ederler etc. turkiyede de cok var bu denyolardan malesef. geçmiş olsun bi tanecik kuşum, denyo işte belasını bulur yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geçmiş olsun bulaşmaman iyi olmuş. kesici alet felanda olabilirdi yada sokak ortasında meydan dayağı bile atarlardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 gebersin pislik.. geçmiş olsun nilcim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 böle bi olay olmuştu, itilen kız da ölmüştü.hayvanlar.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 en iyisi sen de onlara bakıcan ters ters öyle geçiceksin yanından. şahsen ben istanbul'da nerdeyse hergün karşılaşıyorum bu tiplerle ve işe yarıyor yöntem. üzüldüm olaya geçmiş olsun. bir daha başına gelmez umarım, kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi 'boy' problemi var belki de ondan böyle etrafa sataşıyor neden ben ühüüüüü diyo bilinçaltından :p geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 öldürürdüm bana veya bi arkadaşıma.hatta kız arkadaşıma öyle bişi yapıldıgında öldürürm yani.sakat bırakırım orda kim oldugu farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yani tek başına değil ki adam yawaş öldür pls. yani mesela yanında 3 adama kadar ben girişirdim lakin 4 ve fazlasını bünyem kaldıramayabilirdi sindiremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ergenlik gençliği yurtdışında da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 benim kız arkadaşıma yapsalardı oracıkta boğardım.ben çok zor sinirlenen birisiyimdir.peygamber sabrı vardır bende.ama sinirlendim miydi kesin karşımdaki kişi ya sakat kalır ya da ölür yani böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hulk mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aslan ve kaplansın havok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 heralde olm o 50 ayı ve 100 kaplan gücünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yalnız okul çıkışı demişsin, eğer böyle bir olay türkiye'de olsa şöyle bir fark olurdu tüm okul çocukların üstlerine çullanırdı.. neyse geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iste okul cikisi , duragin orasi birazazcik kalabalikti. öyle abartili bi sekilde yüzlerce kisi yoktu yani=) ki zaten almanlar ve türkler kiyaslanamaz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 vursaydın gafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 harbiden yaaa, keşke çaksaydın sağlamından bi tane yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 21 şubat 2006 günü, atalarımıza layık olamadık. : ( yetersiz gurbetçilerimiz, ırkımızı temsil edemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kv vanilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 piyale vanillaoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 almankızı derler benim aslima. aynalı mardin yaptirdimda narinim. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 benimde hollanda'da var bi tane kız kuzenim 87'li. okulda korkuyorlar mesela. kafada sandalye kırmışlığı var. ya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar