Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Öncelikle herkeze selamlar... Sonunda sizlerinde yardımları sayesinde serverimi açmış bulunuyorum ancak tek bi sorun var CONNECTER nası yapılacağını veya bulacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin.... Saygılarımla...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Connector[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ICQ numaramı al. Bu konu hakkında konuşabiliriz. 1586752665[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Deep şimdi senin bu yaptığına boş boğazlık derler ben yardım istiyorum muhtacım sen bana ingilizce dersi veriyosun.Ama genede uyarın için sağol.... :D[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 server açtım biraz ters bir kavram elindeki imkanlarla ancak arkadaşlar arası bir server olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Slayer sen benim imkanlarımı nerden biliyosunki??? eminmisin imkanımın olmadığına adsl le son sürat yane 2,5 ghz ile boş bir hafıza ve net destekleyicisiyle neden böyle konuşmalarda bulunuyosun ben yardsım istiyorum eleştri değil.. Saygılarımla...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: slayer__, 24 Şubat 2003 20:11 tarihinde demiş ki: server açtım biraz ters bir kavram elindeki imkanlarla ancak arkadaşlar arası bir server olur Belki onemli bir projeleri var. Direk palin die atlamak dogru degil. senin Ravenloft ile baglanti kurmani tavsiye ederim. [Bu mesaj MrColombo tarafından 24 Şubat 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 O programı nerden bulcam yardımcı olurmusun??[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Icq mu ?[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 MR COlombo abi bak serverı yapmak için aynı nebulanınki gibi bi connector arıyorum nerden bulabilirim diye soruyorum?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Connector icin Raveloft ile konus. Sana yeni connector yazacaktir.[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Rawen akadaşım banada connector lazım icq na ulaşmaya çalışıyorum 1586752665 ama ulaşamıyorum bende bir yanlışlık varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Rotweiler, 24 Şubat 2003 00:13 tarihinde demiş ki: Sonunda sizlerinde yardımları sayesinde serverimi açmış bulunuyorum burdan yola çıktım desem?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: slayer__, 25 Şubat 2003 14:27 tarihinde demiş ki: said: Rotweiler, 24 Şubat 2003 00:13 tarihinde demiş ki: Sonunda sizlerinde yardımları sayesinde serverimi açmış bulunuyorum burdan yola çıktım desem?.. slayer bence genede böle bir elestiri yapmak icin yetersiz sonucta adam serveri büyütecem yada arkadaslar arasında oynatacam dememiski sadece connector icin yardim istemis[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... [Bu mesaj Bameso tarafından 25 Şubat 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: MrColombo, 25 Şubat 2003 12:59 tarihinde demiş ki: Connector icin Raveloft ile konus. Sana yeni connector yazacaktir.[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers RavenLoft'u daha birkez online görmedim ...[hline]www.uohileleri.com Geleceğe yakın geçmişe uzak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben gördüm 2 kez :P Eğer bir insan serverı için connector istiyorsa, bu serverı büyütüceği anlamına gelir.Bilmem yanlış mıyım?[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mrb, bence bir kişi connector arıyorsa bunu server büyütmesi ile alakası yoq sadece connector'un şu dönemde İN olması bunun başlıca nedenidir .. bir başka gerçekse connector'un server'ı gerçekten iyi göstermesi .. umarım ben yanılıyorumdur.. başarılar ...[hline]UIN : 44411002 www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Evet yaniliyorsun; connector updateleri, girisi, yabanci client ile girmemeyi, iyi yazilmissa speedhack vs engellemeyi saglar, diger turlu olsaydi zaten ignition splash screen degistirip connector diye surerdi millet.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mrb, bunların göz önnüde bulundurmadan verdiğim direk basit bir cevaptı ele almak gerekirse .. bu konuda senin dediklerin connector'un bulunan diğer + ları .. teşekkürler..[hline]UIN : 44411002 www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Abi Revenloft çok ağır şartlar istiyo adam diyoki banka hesabına para yatacak diyo yane şimdi bu şartlarda biz bankalarda sürünürsek.... Ayrıca slayer ben bu yardımlar derken script yardımından bahsettim.....[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 :) Arkadaşlar.İnvis olduğum için göremiyorsunuz tabi.Bana mesaj atarsanız mutlaka cevap veririm.Çünkü 24 saat online'ım =) ayrıca tabiki banka hesabı olacak.Çünkü bütün paticik kullanıcıları yada diğer kişiler istanbul'da oturacak değiller ya.Mesela Van'da oturan biri bana nası para yollayacak??? :)Ayrıca çokta yorucu bişi istemiyor.Sadece ücreti yatırıp dekontu mail ile yollayacaksınız. Çokmu zor yoksa?????[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 1-) Arkadaşlar connecter istememin sebebi hem daha güvenli olması hemde gerçekten üzerinde soz saffama kadar çalışmalarımın hiç olmasassa değer bişiy ile değerlendirilmesidir. 2-)Sana gelince Raven tabiki haklısın ama şimdi sana bişi dicem .... BEn bu serveri yurt dışından açıyorum anladınmı acaba nasıl olupta sana para yatırabilirim?????? Arkadaşlar bu konu biraz dışarıya çıkmaya başladı bana sadece biraz örnek verin nerden bulabiliriz???[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 [Bu mesaj Rotweiler tarafından 26 Şubat 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Connector script degil ki gezsin etrafta ya, birine yazdiracaksin elbet, veya login editleteceksin sen biliin. Para odemek istedikten sonra da yol cok, insanlarn emeginin karsiligini vermeyi bilin biraz, sagdan soldan script toplamak yeterli degil server acmak icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Baggio öncelikle biraz saygılı olmayı öğren ben insanları banan yardım etsinler diye bıçak altında tutmuyorum isteyen fikrini söyler istemeyende söylemez yada yardımcı olmaz bu onların düşünceleri... Ayrıca bankaya para yatırmak kolay ancak yurt dışında olduğum için hem olayı takip edemem hemde burda ark nin dediği banka şubesi bulunmuyor.Anlaşıldımı?? Ark ler herkeze yerdım etsede etmesede çok yeşekür ediyorum ve ALAN GÖREVLİSİNDEN BU TOPİCİ KİTLEMESİNİ RİCA EDİYORUM..... Saygılarımla...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Saygili olmam icin karsimda insanlarin emegine saygi gosteren biri olmasi lazim, 'bana sunu yapin ama hayrina, para mara vermem ben' diyen biri degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar