endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben o oyunu bitirdim ama hala online oynamadım hiç bir programla oynanıyodu sanal server yaratmak için kullanılıyodu ama bakmadım orjinal olması lazım yoksa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o aklıma geldi zaten. cs oynıycam da 1.5 yok. 1.6oynayabiliriz. ip de yok gerçi de bulurum şimdi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 said: hadiyin onlie needforspeedmostwanted oynayalım?? hayırdır kitlendiniz? :p walla lr olmayınca kilitleniyorum. mageler dalgasını geçiyo :) 46_tr ares 6x archer [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:44 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hehe :) bozmuşsunuz ya ben bıraktım o işleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 counter yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aress de cok var oyle asisan benim yan skill lr olmasına ragmen cok adam kitliyom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ip bilen varsa buluşalım bi serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 buldum ipleri ama 1.6 ? edit= nonsteam [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:51 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 warrock bu oyunu bilen yokmu cok deli oyun counter-strike gibi hatta daha iyi... http://www.warrock.net/ burdan inidirilip uye olunuyo bundada lvl falan var cok deli oyun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fps bölümüde soralım. tee eskiden anet vardı ne güzel serverdı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 1,6 bozar. 1.5 olsun max :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 warrock bu oyunu bilen yokmu cok deli oyun counter-strike gibi hatta daha iyi... http://www.warrock.net/ burdan inidirilip uye olunuyo bundada lvl falan var cok deli oyun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 1.5 yok işte formattan sonra gitti :( bu arada 1.5 serverımız var ip versem burada reklam olur mu ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.warrock.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 beyler o zaman 2d cs oynayalım ben hemen indirip. Pc mi server yapıyorum. Acaip zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 olmaz sen ver adresi sadhsaugdas.1.5i yükleyecem bulursam ahuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 soldat mı diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 synergenx sen kalsaydın ya orc olara ne güzel boynuzluydun :) sanırım hurr1 de dönüo human lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.warrock.net/ girip inceleyin ben cok seviyorum serverlarda lag yok hiç baya guzel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok 2 boyutlu cs. Özellikleri falan aynı ama 2 boyutlu. Hem de acayip zevkli. Şimdi down adresi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 endless koydu kafaya oynatacak bu oyunu bize aıhduaıshduas gbhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 endless, tamam lag yok fln diyorsun da benim nicklerimi kullanıyorlar :( maelstrom gradius kim bunlar açıkla bana? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cs sıktı artık :p oyun bayadır varmıs bende yeni keşfettim ama baya zevkli :p [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:57 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 anti adam yaw :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok bu war rock un adamı bence :d 46_tr ares 6x archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar