Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wipe mı var yine?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Endless pişman olursun baştan sölimde hele savaş günleri deliye dönersin... Commander ların aptalca yazılarından...
Biff'le konuştum 2 hafta içinde nation scrollar gelecekmiş ve fiyatı KDV dahil sadece 2k Knight cash :D

Durum : I'm return El Morad..Coming soon...
Mesaj tarihi:
lol diablo angel :d 2 charım da hack yiyince bıraktımdı gibiydi de şimdi bir warrior başladım 35lvl üzerinde itemlar var 200-300m sermaye fln. şimdi bu warrioru kollayacam başka şansım yok :d
Mesaj tarihi:
galiba... İtem vermiştim galiba ben ona ? Arkadaşımın arkadaşıydın sen

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:21 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yakında cıkcak sabrederiz real para yatırmadıkca bu arada sigaram bitti serverlar hala yok :p

orc olmak için gec kaldık aslında onceden olmak varmıs sabah biriyle konuusyorum asisian adam diyorum kac hp var 1400 iyi scrollsuzsan gel 1 vs 1 yapak bana fazla damage veremezsin dd var ustumde diyo :d bunu soyleyen adam 61 lvl :d
Mesaj tarihi:
Mage'ye diyo bunu ?
"DD defans var bende fazla vuramazsın dio ?"
61 lvl ?

pohahhahahahahahah

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:23 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet mageye diyo ss almıstım ama f lock yapmayı unutmusum gitti ss boyle adamlar dolu işte humanlarda :s

dun bir olay oldu magenin biri 60 lvl arenedayım yine adam bana 500 vuruyo bende ona 980 vurdum sonra pm attı aga ben lvl 60 sen bana nasıl 980 vuruyon ben sana 500 vuruyom resist bassana dedim o nasıl oluyo diyo :d daha neler neler aslında bu tur pm leri toplasam kitap bile yazılır :d

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:27 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bana dün bi olay oldu bi pm geldi nick yok bişey yok... yusufladım biraz :d
pm'i bi açarım "ağa 10k pls ne olur el morad'a geçcem"
sadkfsadfjsa xd

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:26 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mage benim dostum paperim 310 def var +3 de dd 2 k hp var buffsuz 65- her assianla 1 vs 1 yaparım rahat kapısırımda ama cok saglam itemli olursa 62 lvl o zaman 1 spike bile cekebiliyo ama cok saglam itemli olcak tabi :p
Mesaj tarihi:
loginserver offline
ares 1 offline
ares 2 offline
ares 3 offline
ares 4 offline
beramus 1 offline
beramus 2 offline
beramus 3 offline
cypher 1 offline
cypher 2 offline
cypher 3 offline