matama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Bir arkads icin soruyorum boxster s sifiri 110 bin euro cls mercedes 100 bin euro ama 2005 model 20 binde mercedes dogal olarak daha luks. Performanslari yakin birbirine hangisini alirdiniz? bu adam 100 bin vermis 10 bin sallamaz diye dusunmeyin 10 bini sallayan biri ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 boxster alip yetersiz porsche sahibi muamelesi gorene kadar merso ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bence kesinlikle cls. sadece lüks bir araba deil tasarımı ve performansıyla bir spor araba gibi... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 10:17 tarihinde, ERHOT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben porsche alırdım tamamen kişiye bakan bir olay. sonuçta cls 4 kapı boxster 2 kapı. bence bir merso bir porsche ye rakip olamaz, kulvarları çok farklı. edik: bir de boxster s ile clss 350 nin performansları nasıl birbirine yakın onu anlamadım. boxster s cls nin içinden geçer be:) [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 12:23 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cls alır krallar gibi gezersin. porsche boxter s, s konfor açısından yanına yaklaşamaz, karizması da daha fazladır. boxter kullananlar için çok kez "parası ona yetmiş onu almış" lafını duydum, bence 110bin euro verdikten sonra o arabayı karizma için alırsın, böyle karizma çizdikten sonra da anlamı kalmaz verdiğin paranın. yalnız ben bu yorumları performans kadar konfor, hatta bazı durumlarda daha çok konforu ön planda tutarak yapıyorum, yoksa boxter'a binmişliğim de yok. (cls ve carrera 4 tecrübem var, orada bile performans olmasa cls diyebilirim) 10bin daha versin rr sport alsın (mesela yani)! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 porsche almak varken mercedes alıp ağır abilik yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selam, elma mı? yoksa soğan mı? gibi olmuş. tek benzerlikleri ise fiyatları. benim de tercihim porsche olur. bir kere cls'nin tasarımına gıcığım. 'parası yetmediğinden boxter almış' yorumu ise 'kedi uzanamadığı ciğere mındar der' mantığından öteye geçemiyor. senin yetiyorsa sen al, biz tebrik edelim derim öylelerine. sonuçta ekonomik durum ile doğru orantılı. insanların zevklerini ve alım güçlerini yorumlama hakkını kimse kendinde göremez. fiat bis'e bin, mutluysan mutlusundur. bundan ötesi kimseyi ırgalayamaz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 2sinide sallasın impreza alsın:p motor ve rahatlık olarak bişi diemem arkadaşının kendisine kalmış ama mercedesin dış tasarımı bence daha güzel ama 911 deseydin iş deişirdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 simdi cocuk porsche bakiyordu sonra cls cikti ortaya:) Simdi cls guzel hosta biraz agir bir araba. 110 bin civari 6 serisi olsa direk atliyacak zaten her ikisini birlestiriyor cunku. CLS guelde biraz agir 23 yasinda arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yetersiz porsche olabilir ama sonuçta "porsche" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 beyler yetersiz dediginiz araba 6 saniyede 100 e cikiyor 280 km ye ulasiyor:) arabaya resmen arabaya b.k atmak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 banada sayısal vursa yapicam bisiler ama : ) vurmuyo ya vurmuyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşının alacağı araba porsche cayman 115.000 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben cayman ın görüntüsünü sevmedim ya.seside güzel deil:) okulda bi eleman önümden bağırtarak durmadan geçiodu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 140 bin euro cayman 115 olsa nerde:) en basit donanimla 140 bine falan geliyor dogusta daha pahali:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 biri daha boxster alip beni deli etmesin bari, kotu bir araba hicbir carrera'yi, 911'i hatta cayman'i bile baska arabaya degismem ama boxster uretim hatasi bir araba. yani boxster alicagina her arabayi alabilir arkadasin. 100 bin euro'su varsada vede porsche almak istiyorsa, ki akli basinda 100 bin euro'lu herkes oyle yapmak ister, 993 kasa carrera 4s ve carrera 2 var piyasada temiz sayilir. porsche disinda bir marka tercih ediceksede 100 bin euro'ya spor araba pek cok olanagi var mercedes slk bakabilir, hem daha ucuza gelir hem boxster almamis olur, yada 3,4 yillik maserati bile bakabilir 3200gt, en azindan italyan asaletini ve dizaynina sahip olmus olur. boxster'a laf atarken alabilme luksumde var ekonomik olarak yani ona ragmen atiyorum, uzanamadigim cigerle pis deme olayi bende soz konusu diil yani, kotu bir araba, porsche'un yuz karasi, uretilmemesinin pek cok porsche severi mutlu ve memnun edicegini biliyorum. ayrica 996 kasa, temiz carrera'lar var piyasada 100 bin euro'dan asagi ve civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 selam, dizayn olarak 911 kadar çekici gelmeyebilir çünkü bu normal. eğer gidip de 911'i çağrıştıran veya onu da geçen bir tasarım yaparlarsa top model olan 911 gölgede kalacaktır. performans olarak da aynısı geçerli. işçilik kalitesini aktarabildikten sonmra bence çok büyük problem yok. biraz acımasızca eleştiriliyor gibime geliyor. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cls alırdım şahsen ama 10 sene önce sorsan hatta 5 sene önce hiç düşünmeden porsche derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mephisto 3 4 yillik araba istemiyor adam cunku su an ki arabasi 3 4 yillik. Yeni araba istiyoruz yani en fazla bir yil. Onun avantajida ilk alis satis degerini kaybetmis olmasi. Onun disinda carrera tip olarak benim hosuma gitmiyor tercih meselesi tabi. Cls deki tek kafaya takilan sey ortalikta hic genclerin kullandigi bir araba olmamasi biraz fazla agir sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi "genç arabası" denen concept nedir ki? ahanda ben de koskoca s-40a binmiş gidiyorum, şimdi otomatikman 40 yaşıma mı geldim, yaşlandım mı, ağır başlı mı oldum? artı genç arabası dediğiniz şeyler olsun olsun en lüks bmw coupe falandır, yoksa bana "genç arabası" dediğiniz zaman ben 106- 206-306/7-astra-golf ve bu tip orta sınıfın genelde sedan olan ve tercihen tek kapı araçlarını düşünürüm. hiçbir zaman da aklıma slk, clk, boxter, m3, c-70, ne bileyim s2000 gibi araçlar gelmez. ki bu tarz araçlara gençlerden çok kodaman zengin amcamlarla andropoza girmiş kendinden yaşça küçük kız avına çıkmış abiler biner. bu bakımdan "cls genç arabası değil" diye bir sebep -bence- olmamalı. arkadaşının istediği şey önemli olmalı. cls = karizma ve konfor, büyük araba, geniş ferah, içeri misafir de alır, belki parketmesi daha zor olur. boxter = karizma ve performans, bagajsız ve tek kapı tek yolcu alabilen fakat bastı mı giden bir araç. arkadaşının neye ihtiyacı var, büyük ve karizma bir araca mı yoksa "yana hatunu alsak yeter, topuklarım giderim" diyeceği bir performanslı "yavru"ya mı? son olarak arkadaşın 100.000 euro bayıldıktan sonra tercihini sadece bu ikisi arasında yapacağına da emin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi ilk bakista akla gelen baska araba yok akilda birde 6 serisi vardi ama 6 serisi bmw cok pahali. 140 binden assagiya inen yok ortalikta. baska varsa fikriniz buyrun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nissan 350z alsin bari en azindan boxster almamis olur boxster s: 0-100 ---> 6.3 (tiptronic) 350 z : 0-100 ---> 5.9 son hizlarda' boxster s 260, 350z 250 cok bir performans farklari yok, 350z daha az var piyasada vede sahte porsche degil, ayrica parada cebinde kalir 350z 3.500 motor ve modifiye'ye daha uygun bir motora sahip 73bin euro, boxster s 109.000 euro'dan basliyorki, hicbir porsche'u 10-15 bin euro'luk aksesuear koymadan alamazsin, olmaz yani, ayrica 3.200 motor ve modifiye'ye yatkin diil gerci arkadasin nekadar merakli bilmem modifiye'ye ama genelde merakli oluyor insanlar diye belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mephisto haklısın 350Z almak daha akıl karı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 almayi dusunuyorsa 115e cayman bulunur ama bombos olur. baska alternatifler slk 350 olabilir elinde parasi kalir z4 m coupe gelecek ona bakabilir fiyatta ucmazlarsa 2. el 2004 model 13.000 km siyah 6.45ci var mesela o olabilir [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:52 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mordrac nerde o 6 45? 350z araba degil amerikada 25 bin dolar olan araba o parayi vermem ikincisi class olarak cok assagida nissan 350z dedigim iki arabadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar