Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya "a" tusuma bi haller oldu uzerine uludag gazoz dokulmustu ondan olabilir mi basılmıo deil de zor basılıo kıl oldum söksem baksam diourum ama laptop tusu söküp tekrar takılabilir mi?[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 laptop tuşları çıkarılıp takılınabilinir nasıl yapacağını 1 kez kavradıktan sonra kolaydır. evet gazoz şekerlidir şeker yapışkanlık sağlar toz fln toplamış olabilir o yüzden basmıyordur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Yoq açmadan şöle bi sildim ıslaq bez ile şimdi daha ii oldu ama gene de zor basılıo oyun fln oynayamam böle sökiim bari takılıosa elimde kalırsa "a" tusu sana sorarım ama:)[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya şu q leri k yazsan valla rahatsız edioda neyse silmen sadece geçici bir etki yarattı belli bi süre sonra gene eski sertliğine döner en iyisi tuları çıkarığ hepsini iyi bi yıkayıp hatta sbunla fln kuruladıktan sonra yerlerine takmaktık daha önce denemiş ve yapmıştım çok kasış olmasa[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sor nasıl tekrar takacağını söylerim. onun altıda ıslanmıştır sorun üstte değil alındadır, heralde sırf tuşun üstüne dökülmedi o gazoz tüstüne dökülünce kenarından tuşun altına gitmiştir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Of hepsini sökmek(k'ler normal) kasış sabaha yaparım anca cwplar için tşk[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 birşey değil[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 uludağ gazoz çok şekerli bi kere o yüzden kesin yapış yapış olmuştur içindeki parçalar söküp ıslak bezle silmek en güzeli ama ben en son parçaladığım klavyemi tekrar toplayamamıştım. O yüzden sökerken dikkat et. Ne güzel multimedia klavye idi bir sürü ıvırzıvır tuşu vardı etrafında. birde şekersiz şeyler iç o zaman dökülse bile kuruyunca sorun kalmıyor en azından bende öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Yazın ne iççem ki icecaffe içsem klavyenin her tarafı kahve lekesi oluo:( Uuludağ gazoz'unda tadı bi ayrı vazgeçilmess[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 09 September 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 "A"sı bozuq klavyemle yaşamayı örenmeye kara werdim sökmeye kıyamam şimdi takama fln elimde kalır bn ona o bana bakar olmass ztn alıştım biraz dier tuşlara da döksem acaba nıormal gibi mi gelir:)[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Dava aç abicim gazoz firmasına[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Amerikada olsa dava açar kazanırsın valla.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar