Dwinz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 pazar 14:00 opus bardayız..(innsmouth) beklerim herkesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 konsere gelemeyen arkadaşlara teşşekür ediyorum özelikle gelcem diyipde gelmeyenlere teşşekür ediyorum keyfiniz bilir beyler siz kaçırdınız güzelim oratamı harika konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hardter bu sanamı acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 walla, yemin ederim, 2 gözüm önüme aksın kiiiiii, ram im ölsün kieee,bilgisayarım patlasınkieee ben...... gelmedim :D [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 08:37 tarihinde, cemshit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bune lem izmir tayfası değişim evrim geçirmiş nerde lem eski pati tayfası haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 öss komasına girdi eskileri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yo komada değil burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Valla öss tribi var ama asla onun için komaya girmem bende burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 77 ler burda imiş yaa ne ediyonuz lem =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eee 77 leriz biz vardık, varız ,varolucaz herzaman :p :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 olun tabi yaa eskilerden kim kalmışki şurda baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Llama yine eski yeni pati tartışmaları başlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu söylediğim tartışma değilki gerçi yeni öğrendim olanları neyse siz eğlentinize bakın olayları sadece yüzeysel bildiğim için beni aşar ama ben açmak sitemedim sadece bir sitem di genel bir sitem sadece buluşmalardaki bir eski derken herkez için geçerli bu dediğim aman tartışma başlatıyorum diye bir şey anlaşılmasın ağlarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bende burdayım lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla eskilerden bildiklerim hakkında bilgi vereyim seko; açboy en son pati kapanmadan önce buralardaydı sonra kayboldu nete bile girmez oldu(ya da denk gelmıyorum),bir dun gece gordum msn de.othranx otuda msn de opeth konserı ıcın gerısayım yapıyordu.levie,metket sadece okuyorlar artık yazmıyorlar fazla.nitekim gayette mantıklı,ben de öyle yapıyorm.dagger da sadece msn e giriyor artık.istersen özel den msnleri veririm. bu arada bazıları eski yeni tartı$ması acmayın demi$ler de,bunun tartı$ılcak bir$ey oldugunu sanmıyorum.heryerde vardır eskiler ve yeniler.önemli olan biz yeniyiz siz eskisiniz diye bizden farkınız yok diyip laf yeti$tirmektense sadece forumu okuyup,post atabilmek.sidik yarı$tırmak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 onu ilk bulusma olmadan once siz niye yapmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben ne diyorum hala sen ne yapıyorsun rofl.takılın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tmm bende dıyorumkı sidik yarıştırmıyorsa o açılan konuda neden tartışma çıkartınız?benım anlamdıgım bu o konuyu ha 2004 üyesi açmış ha 2005 üyesi acmıs ne farkeder sen açmışın yatmış bulusamamısınız dıer bı arkadas açmış buna karşı cıktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tamam beyler tekrardan kavga etmeyelim. İsteyen istediği "grupla" takılır. Uzatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ne geyik bu böyle grup murup yuh lem size valla yuh valla ne hale getiriyorsunuz patiyi adam yokluğundan yakınıyoruz birde iç savaş çıkmış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Llama doğru sölüyorsun ben grup falan bılmıyorum yapılan bulusmalara gelmeye calısırım bu konuyu madcat pyro acmıs dıe gıtmezlık yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 valla ben takıp ediyorum ne buluşma var be bişey artık dayanamadım belirteyim dedim kendimi bi baktım gruplaşma çıkmış ulen özlemediler sanırım bunlar beni =) yenileri hiçmi hiç tanımıyorum valla şu lıstede yazanları sadace 77ler işte sanırımda baya olmuş buluşma olmayalı tarihlere bakıcak olursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 OBAAA Grup muyapıyoruz? herzaman abi:)) hardter a ben vericem oda kime vercekse versin.. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:29 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya bırak Anıl seninle buluşulmaz satışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 olm yeni açıktayım dedim gelmedin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar