sir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tamam saçma ama sizden çok daha fazla para ödeyenler de öncelik hakkında sahip değil mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tamam onların onceligi olsun, daha az para odesinler de butun ön sıra biletlerini daha bize acılmadan kapmaları cidden ayıptı. Ha simdi az da olsa genel bilet alımlarına bi kontenjan actılar, bence gayet de iyi yaptılar hatalarından donmus oldular. Yuksek ihtimalle ben o parayı cıkarıp denklestirene kadar on sıra biletleri coktan bitmis olucak ondan normal bilet alıcam ama en azından 3 nisanda biletixin sayfasını actıgında yasadıgım sokun ardından iyi bi haber oldu bu. Her neyse, biletix ve laleler hatalarından gec de olsa donduler eheh yarın da gidip biletimi alıcam sonuc olarak herkes mutlu oldu bence bu sekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 şöyle de bişey var, lale kartı sahipleri "bana 100 sahne önü bileti" diyip şakırt diye alamıyolar, ben 2 bilet alabiliyorum mesela, daha fazlasını vermiyolar. siyah lale sahipleri de 5 filandı sanırım. ama tabi karaborsadan voleyi vururum diye düşünen tipler de olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 benle gelecek biri oldugunu bilsem vericem parayı ama yok millet genel alacak hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 11:00 dan beri satışta biletler biletix te (Sadece lalelere değil, herkese açık satışlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 elvyn ben de aynı seyi diyodum ama sonucta yok, bi de o paraya degmez diye dusundum. Neyse sahne önü satışları da bitmis az once baktım, sabah vardı gerci bikac yer daha. Yanlız esas ilk 5000 kisilik on satıs kısa surede biticek gibi gozukuyo bi saat once mi ne aldım bileti ve 4754.uncu olarak aldım bu hızla yarına biter. Zaten sonra 99 milyonluk biletlerle öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 83 YTL'lik biletler bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bi kac saat önce bitmiş deli oldum... off vericez parayı napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o kadar dert etmeyin, 83 veren 99da verir yani ne olacak. yeter ki biletler bitmesin tamamen. ;) (evet, benim param yok şu anda ama ilerde olucak ve ben bu konsere gideceğim!!!! hatta kaçırırsam hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri olacağını düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aynen.. aynen ve sonunada aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ayıptır söölemesi gidiyorum catır cutur... >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Saat 11'de çıkınca aldım biletimi, 3000 küsuruncu olmuşum, millet aç gibi biletlere mi saldırdı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Biletixin sitesinde yeni biletler sınırlı sayıdadır diye uyarı koymuslar, aman derim acele edin bence... İlk 5000 bilet bi gunde bittiyse cok kısa surede bu biletler biticek gibi duruyo. Konser alanında ölücez bence kalabalıktan, allahtan açık hava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 saat 10da başladım refershe abanmaya,11e ceyrek kala flndfı aldım bielti,sanırım ben aldım ilk muhayat hamauıtyam h mhauyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 saat 11'de hemen aldım ben de 12 tane bilet.. aile arkadaş falan bissürü insan gidicez. heycanlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar