Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roger waters 20 haziranda türkiyede?

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Tamam onların onceligi olsun, daha az para odesinler de butun ön sıra biletlerini daha bize acılmadan kapmaları cidden ayıptı. Ha simdi az da olsa genel bilet alımlarına bi kontenjan actılar, bence gayet de iyi yaptılar hatalarından donmus oldular. Yuksek ihtimalle ben o parayı cıkarıp denklestirene kadar on sıra biletleri coktan bitmis olucak ondan normal bilet alıcam ama en azından 3 nisanda biletixin sayfasını actıgında yasadıgım sokun ardından iyi bi haber oldu bu.

Her neyse, biletix ve laleler hatalarından gec de olsa donduler eheh yarın da gidip biletimi alıcam sonuc olarak herkes mutlu oldu bence bu sekilde =)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle de bişey var, lale kartı sahipleri "bana 100 sahne önü bileti" diyip şakırt diye alamıyolar, ben 2 bilet alabiliyorum mesela, daha fazlasını vermiyolar. siyah lale sahipleri de 5 filandı sanırım. ama tabi karaborsadan voleyi vururum diye düşünen tipler de olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

elvyn ben de aynı seyi diyodum ama sonucta yok, bi de o paraya degmez diye dusundum. Neyse sahne önü satışları da bitmis az once baktım, sabah vardı gerci bikac yer daha. Yanlız esas ilk 5000 kisilik on satıs kısa surede biticek gibi gozukuyo bi saat once mi ne aldım bileti ve 4754.uncu olarak aldım bu hızla yarına biter. Zaten sonra 99 milyonluk biletlerle öeh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...