Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roger waters 20 haziranda türkiyede?

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

@Venator: o bakımdan şanslıyım çünkü mezuniyet çırağanda olacak, düşünüyorum acaba mezuniyete gitmeyip konsere gitsem mezuniyet parasıyla biraya mı abansam diye ama ikisi de hayatta bir kere olacak şeyler yani..

muhtemelen gidicem baloya bir saat kalıcam sonra takım elbiseyle kuruçeşme arenaya gidicem, baya absürd olacak ama değer heheh
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle:
organizasyonu düzenleyenler arasında İKSD var, kültür sanat dostları vesairesi, bu derneğe üye oluyosun, sana bir adet kart veriyolar, ben mesela öğrenciyim, öğrenciler için sarı lale kartı var, yıllık bi miktar para ödüyosun ve İKSD'nin düzenlediği her organizasyonda, hem önceden hem de indirimli bilet alıyosun. İKSD üyeleri için roger waters konseri bilet satışı bugün başladı ve bütün iksd üyeleri sanırım sahne önü biletlerini kaptılar o yüzden de tükendi. ama biletlerini yine biletix aracılığıyla alıyosun tabii. iksd bilet satmıyo, bilet alımında öncelik ve indirim sağlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

spidee,dostum katılıyorum sana

allahın laleleri

lalelere 1 biletix'e 2

2sinede kafam girsin

biletixn sitesinden yazsalardı onceden "3 nisanda lalelere satış yapacaz dğerleriniz dağılın haahah",bizde gider lale olurduk bari.

lalelereeedeee

biletixeeee

kafalar gireeee

gittim biletix in et sitesinde müşteri hizmetleri bölümüne

"Roger Waters konseri biletlerinin 3-4-5 nisanda İKSD üyesi olanlara oncelikli satışının yapılacağını onceden belirtmeyerek ne yapmaya çalışıyordunuz acaba?

eğer 3 nisanda sahne onu biletini almak için iksd üyesi olmam gerekiyorsa bunu neden onceden belirtmediniz?

net sitenizde roger waters bilelerinin satıldığı bölüme "3-4-5 NİSANDA İKSD ÜYELERİNE ÖZEL,6 NİSANDAN SONRA GENEL SATIŞIMIZ BAŞLAYACAKTIR" yazmak çokmu zor?

belki o uyarıyı okusam bir iksd'ye üye oalcaım yada üye olan birinin benim için o bileti almasını sdağlıyacaım,ama hayır,iş ahlakı,müşteriye saygı,bunlar size uzak şeylermiş sanırım.

bu yaptığınız terbiyesizlik değilde ne acaba?biletixin sattığı bieltler hakkında bilgiyi biletixden değilde nerden almamız gerekir,bunu belirtin lütfen ekteki e mail adresine.

kolay gelsin ve teşekkürler."

allah belalarını versin

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 11:39 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

money, its a hit
dont give me that do goody good bullshit
im in the high-fidelity first class traveling set
and i think i need a lear jet

ve

us, and them
and after all we're only ordinary men
me, and you.
god only knows it's not what we would choose to do.
forward he cried from the rear
and the front rank died

Acaba utanırlar mı biraz IKSV uyeleri merak ediyorum...

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 12:05 tarihinde, Venator tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

laleye ne laf ediyosunuz, o laleler olmasaydı biraz zor görürdünüz roger waters'ı. üye olun kardeşim, katkıda bulunun, evinize bülten gelsin sizin de haberiniz olsun. o sahne önü bileti alanlar yılda kaç sahne önü parası ödüyolar iksd'ye, elbette öncelikli olmak onların hakkı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...