Venator Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bence rica et mezuniyet balosunu kurucesme arenanın dibinde yapın, o acıdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 chiptech, ben olsam gider 3 yıl daha lise okurum, mezuniyet balosuna da 3 yıl sonra giderim de, bu konseri kaçırmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaslarını falan topla 20 30 kisi de bu kadar adam konsere gidecek tarihi beri alın, ucuyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bencede 20-30 kişi şe edin tarihi deiştirin ama şunuda düşün mezuniyet balondaki herkeze bir daha görebilisinh,bu adamı bir daha,böle konserde,görebilrmisin? zor zor zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://www.biletix.com/s_pages/roger_waters/ Biletix de resmi olarak açıklamış, biletler yakın zamanda satışa çıkıcak galiba ( hala rüyada gibiyim uyanamadım saka gibi ya ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aman diyorum allah diyorum atina biletleri 56 euro gidip once atinada sora istanbulda izlemek gibi bişimi yapsam :P aman allahım üzgünüm,çünkü 20 haziranda bişr konser,tıpkı her diğer konser gibi,başlayacak,ve ney azıkki bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 biletin cikmasini deli gibi bekledigim konser... vay be gozum acik gitmicek yani cok istedigim bsi bi .okluk olmas islah diorm ben bide bu sene rock n coke tanbuyuk bi bomba bekliorm ama daha ne olsun demekte gelio icimden roger waters borumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Venator: o bakımdan şanslıyım çünkü mezuniyet çırağanda olacak, düşünüyorum acaba mezuniyete gitmeyip konsere gitsem mezuniyet parasıyla biraya mı abansam diye ama ikisi de hayatta bir kere olacak şeyler yani.. muhtemelen gidicem baloya bir saat kalıcam sonra takım elbiseyle kuruçeşme arenaya gidicem, baya absürd olacak ama değer heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 BİLETLER BUGUN CIKTI SATISA AMA SAHNE ONU TUKENMİS BURADAN SAHNE ONU ALAN BALLILARA SESLENİYORUM, BİZE DE VEİRN LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 var mı 250ytl sende elvyn? hehheee biletimi aldım 60'a, memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 valla trampet icin biriktirdigim para var olsa onu vericektim bu arada bilginize simdilik sadece lale kartlılara satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kuruçeşme arena nası bi yer? numaralı mı? bileti alıp kapıdan izlemek istemiorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lale kart ne yaa ben girdim hiç bilşi anloamdım ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu ne biçim iş nedirki istanubl kültür sanat derneği şimdi bu kosnerin biletlerini kim satyıor ya bikletixmi kültür sanat vakfımı ne biçim iş ben sahne onu alamadım,ama ALMAK İSTİYORUM. bu nasıl bir iş sinir küpü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şimdi şöyle: organizasyonu düzenleyenler arasında İKSD var, kültür sanat dostları vesairesi, bu derneğe üye oluyosun, sana bir adet kart veriyolar, ben mesela öğrenciyim, öğrenciler için sarı lale kartı var, yıllık bi miktar para ödüyosun ve İKSD'nin düzenlediği her organizasyonda, hem önceden hem de indirimli bilet alıyosun. İKSD üyeleri için roger waters konseri bilet satışı bugün başladı ve bütün iksd üyeleri sanırım sahne önü biletlerini kaptılar o yüzden de tükendi. ama biletlerini yine biletix aracılığıyla alıyosun tabii. iksd bilet satmıyo, bilet alımında öncelik ve indirim sağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Çok afedersin ama İKSV'na kafam girsin. Şu anda gördüğüm herhangi bir üyesini ekmek bıçağı ile doğrayabilirim. Nasıl olabilir böyle bir şey ya. "Adamı biz getiriyoruz, biz izleyeceğiz tabi len" mantığının allah belasını versin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bize de acılacak bilet de kimbilir ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 6 Nisan'dan sonra yazıyor biletix de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 spidee,dostum katılıyorum sana allahın laleleri lalelere 1 biletix'e 2 2sinede kafam girsin biletixn sitesinden yazsalardı onceden "3 nisanda lalelere satış yapacaz dğerleriniz dağılın haahah",bizde gider lale olurduk bari. lalelereeedeee biletixeeee kafalar gireeee gittim biletix in et sitesinde müşteri hizmetleri bölümüne "Roger Waters konseri biletlerinin 3-4-5 nisanda İKSD üyesi olanlara oncelikli satışının yapılacağını onceden belirtmeyerek ne yapmaya çalışıyordunuz acaba? eğer 3 nisanda sahne onu biletini almak için iksd üyesi olmam gerekiyorsa bunu neden onceden belirtmediniz? net sitenizde roger waters bilelerinin satıldığı bölüme "3-4-5 NİSANDA İKSD ÜYELERİNE ÖZEL,6 NİSANDAN SONRA GENEL SATIŞIMIZ BAŞLAYACAKTIR" yazmak çokmu zor? belki o uyarıyı okusam bir iksd'ye üye oalcaım yada üye olan birinin benim için o bileti almasını sdağlıyacaım,ama hayır,iş ahlakı,müşteriye saygı,bunlar size uzak şeylermiş sanırım. bu yaptığınız terbiyesizlik değilde ne acaba?biletixin sattığı bieltler hakkında bilgiyi biletixden değilde nerden almamız gerekir,bunu belirtin lütfen ekteki e mail adresine. kolay gelsin ve teşekkürler." allah belalarını versin [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 11:39 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 money, its a hit dont give me that do goody good bullshit im in the high-fidelity first class traveling set and i think i need a lear jet ve us, and them and after all we're only ordinary men me, and you. god only knows it's not what we would choose to do. forward he cried from the rear and the front rank died Acaba utanırlar mı biraz IKSV uyeleri merak ediyorum... [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 12:05 tarihinde, Venator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben de iksv'ye yazdım okkalı bi yazı ama bakalım. Kulturmus sanatmıs, kultur sanat adı altında bunları yapıyolar. Nerde herkesin esit hakları, nerde "öncelikli" bilet satısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben sordugumda bilemiyoruz ne zaman genel satısa cıkacak biletler demislerdi. sahne onu biletler tukendi zaten gidip geceden beklicez artık akşam 9,5 a kadar yer kapalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GIKA2 6 NİSAN SAAT 11:00'DE ÇOK KISITLI SAYIDA SAHNE ÖNÜ BİLETİ SATIŞA SUNULACAKTIR. Meraklısına ve ödeyebilenine, hemen yaziym dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 laleye ne laf ediyosunuz, o laleler olmasaydı biraz zor görürdünüz roger waters'ı. üye olun kardeşim, katkıda bulunun, evinize bülten gelsin sizin de haberiniz olsun. o sahne önü bileti alanlar yılda kaç sahne önü parası ödüyolar iksd'ye, elbette öncelikli olmak onların hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İyi de ben yılın dokuz ayını istanbul dısında geciriyorum universite nedeniyle, sence de sacma deil mi biraz lale olmam eger aktivitelere gidemiceksem ama yine de para odiceksem... Bi roger waters konseri oldu su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar