Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA da cekildi cekilmez olaydı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gencler-blackburn
antep-tel aviv
malatya-basel
ts-villareal

ne bicim kuradır..malatya zaten gitti.antep gecen seneki formunda olsa olurdu ama malesef..tel aviv zayıf takım degil sansı var ama zor.
gencler belki supriz yapabilir ama o da zor.blackburn den bahsetmeye gerek yok tek teselli duff ı satmaları...
villareal belki de kurada cıkan en zayıf takım ama ne de olsa ispanyol 1. liginden.ts un cok tecrubesiz oldugunu dusunursek sanslar esitleniyor.
bence en cok sansı olan ts-antep...gencler bu sefer hakem sorunu yasamayacak :) neden olmasın...malatyalılara gecmiş olsun..[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
malatya dışındakiler geçer

artık türkiye 3. sü ingiltere 6. sına akrşı korkmasın yav hele hele gençler gibi bir takım. 2 haftaya takım toparlanıp blackburn u dümdüz edecek görürsünüz
Mesaj tarihi:
Bence Antep geçer Gençler toparlanırsa birşeyler yapabilir ama baksanıza herifler bi kaç oyuncu kaybettiler yıkıldılar ama Trabzon ve Malatyanın hiç şansı yok!![hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
antep le trabzon kolay geçer..[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
malatyasporlulara şimdiden geçmiş olsun diyoruz sonrasında ise sizin yerinize keşke biz orada olsaydık diyoruz.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Mesaj tarihi:
tekli eleme?
said:
Adiemus, 29 August 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
Ne olacağı hiç belli olmaz tekli elemelerde.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Mesaj tarihi:
O geçer - bu çakılır - o yarar - şu takar değil arkadaşlarım bu rövanşlı eleminasyon sistemli kupalarda hiçbir şey belli olmaz.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
abi siz ne diyosunuz ya dünyanın en ii liglerinden biri olan ingiltere premier liginin b.burn'ü bu boru diil
villareal de ispanyol premiera divison un takımı o da fena
basel abarttıınız kadar ii mi onu bilmiyorum ama bana göre malatya ve antep şanslılar ts ve gençlere göre[hline]-
Mesaj tarihi:
Antep ve TS kesin geçer, Gençler büyük ihtimalle geçer ama denildiği gibi çok tecrübesizler, tam anlamıyla birşey söylemek güç... Malatya eğer bir sürpriz yapmazsa çoook zor...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
amanın villareal bu sene sonny anderson-riquelme-jose mari yi almıs..dun aksam ogrendim biz de ligi 15. bitirdi diye sevinmiştik..

bu arada bugun 17.00 da chelsea-blackburn macı var bakalım rakiplere..[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
yaa malatya dandik bi takımmı sanki?
iyi oynuyolar. güzelde bi tak1m war.. basel'de ööle malatya'dan çok çok üstün bi tak1m diil hani..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
Abi o daha kötü değil mi?
Adamlar uzun pası iyi yapıyoLar+hava hakimiyetleri çok iyi, GB ise degajdan tek pasla gol bile yiyebiliyo hahaha.. :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Malatyanın zaten baştan şansı yoktuki hanginiz Malatya UEFA da ilerler dediniz.Yani Malatya ya kim çıkarsa çıksın zaten o baştan gidecek.Bencede elenmese süpriz olur.Hepsine başarılar.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
yok be fizban..basel yıldız oyuncularını bırakmadı 1-2 transfer yaptı.su anda ligde lider ilk 8 macın 7 sini kazandı cok formdalar..malatya maca iyi baslar da tecrubesizlikten pis gol yiyip oyundan duser..samsun bu sene bu defansla kesin duser elazıg la beraber..o macı cok dikkate alma bence..
blackburn un hucum org. cok iyi degil ama defansta cok iyi kapanıyorlar ve yakalayınca atıoyorlar..zaman zaman hızlı cıkıslarla genclerin defansını cok zorlarlar.gencler herzamanki gibi gol kacırırsa hemen hic sansı yok..
ahh umarım bu postu 15 ekimde yedirirler bana :)[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
geçen sene denizli sporun fransa şampiyonunu ve fransa federasyon kupası şampiyonunu eleyeceğini kim tahmin edebilirdi. Malatya bu ne yapacağı belli olmaz ama tek eksikleri tecrübe

[Bu mesaj Castigater tarafından 06 September 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
malatya samsunu 5 lemiş basel de beşiktaşı 5lemişti :P
nese tabi ki şansı var fark da yemez sonuçta ama baselin de geçen sene clde yaptıklarını unutmadık .

gençler geçecek göreceksiniz. yani ben gidip bi takımı tribünden desteklicem ve o takım elencek ha? peh :P

bu arada premier lig dünyanın en süper hüper ligi filan değil. blackburn de türkiyede olsa ilk 4 e girecek bir takım değil
  • Yeni Oluştur...