slither Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mortal Kombat 4 de fatality yapamiyorum. Orn olarak scorpion F.D.D+LK Yapiyorum ama olmuyor. Acaba fatalityleri biyerden ayarlayip acmak mi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 uzaklık ve tuşara basış hızın önemli bir faktör[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Valla orda listede zten hareketleri yapış şeklin söyleniyor orda yazanın ahricinde tek şey bazı fatality lerin uzaklıkla alakalı olması.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slither Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Arkadaslar buldum sonunda evet practise den ayarlaniyormus!![hline]...Just like the curse, just like the stray you feed it once and now it stays, now it stays, now it stays So tear me open but beware And the dirt still stains me so washme until I'm clean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar