256 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 lvl 70 olup da bp bir priest buffer oluyorsa hay onun aklına peynir suyu dökem. toplu atak almak varken neden 500 hp ihtiyacı duysun ki? setini hp giyer daha iyi olur. toplu atak alır toplu defans alır sonra dalar memleket meselelerine.artık aradan kaç tane adam alabilirse alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o zmn buradan taleya ya slmlar gonderelim beramusun lvl70 bufferina:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 az mantık yürütmek lazım :) lvl 70 bir bp üstüne hp set giyerek undying verse kendine nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben ce bp str sette giyebilir ama o zaman uniqlerini farklı dizayn etmen gerekir bence iron necklece/ skeleton belt ( glacier resisit için leg cut ve scream glacier resiit e vurur iron yada glassbelt bence gereksiz skeleton varken ) warior earing ve yüzükler bence dual rol dikkat roc değil 1. si 100 hp 100 mp ve 40 defense artısı var ayrıca bence lr daha kullanışlı bir bp için stun rate i azaltması açısından 40 extara fr sana seni çok fazla korumaz paper magelerden eğer bu itemalrın varsa dd helmet ve spear gaunlette şart bunların yanına silah olarakta bence hellbreaker ama ms tercih eden de vardır hell breaker int bonusu için tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 40 lr 190+ int ve +8 lr eronionlu bi mageden korur mu sadsafasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ole bi mage varsa allah kurtarsin diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben öleydim bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hellbreaker hem int veriyor hem de flame damage bayağı bir yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 elbiseler +8/15 str set +8/15 hp set +5/20 spear kolluk +5/20 spear ayaklık +5/20 club pantolon +6/25 dagger cap goblin fabric coat pauldron golbin fabric coat pantolon takilar dual warrior earring dual ring of courage iron necklace iron belt silah iron impact +8/80 veya hell breaker +8 veya mirage sword +8/80 ================================= eğer bp isen ve takıların ile özel defans elbisen yoksa cz ye hiç inme, ölümden başka bişey değildir. assaslar sana 1000+ üstü geçer. goblin elbiseleri duruma göre bonusları fazla olduğu için kullanıyorum (lr, hp,str, fr). cz de üstümde genellikle goblin ve özel defans oluyor. lvl kasarken ise duruma göre (yaratığa göre) str ya da hp elbise giyiyorum. ayrıca cz de iken talia da tavsiye ederim. 5k durabilitysi var, 2-3 asitte gider ama. bp için 10-20 defans bile önemli olduğu düşünülürse talia çok önemli oluyor. bol bol talia bas, istediğin özel defans çıkmasa bile defans vermesi açısından giy. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 11:08 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ya beyler bu arada ben talia basamıyorum herşey tam ama bastırtmıo bu melet bana :p birisi tekrar neler gerektiğini yazabilirmi acaba birde neler yapacağımızı. şimdiden saolun var olun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 talianin sadece pauldron olur. talia pualdron basmak içinse öncelikle pauldron of destruction yapman gerekiyor. pauldron of destruction için ===================== talisman of destruction iron bar ve biraz para sanırım talia için ===================== talisman of talia kristal pauldron of destruction ve biraz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 talia bp'lerin olmazsa olmazıdır. - 7x talisman of destruction (hell hound) - 5x talisman of talia (harunga warrior) - 15x iron bar (bulcan) - 1x crystal - 1m coins ayrıca bkz. bp guide [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 11:31 tarihinde, Shakkil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 beyler saolun walla ben 10 tane iron bar die biliyordum demekki orda yanlışlık varmış yardımınız için saolun tekrar hepinizi mucks xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar