Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neye göre honor da geriliyoruz

ForgottenRealms

Öne çıkan mesajlar

yardım için verilen url'deki konuyu da forgottenrealms açmış :) demekki tam olarak istediği şey o değil diye düşünerek hooooop lay lay lom:

konu başlığındaki sorunun cevabı "evet". wow web sitesindeki "honor ranking" bölümü, serverdaki genel pvp sıralamasını gösterir ve oradaki yerine göre pvp rank'in belli olur. yani o liste haftalık değildir. tüm haftalarının ortalamasını belirtir.
Sosyal ağlarda paylaş

raiting ini standing in belirler litmitlendirilmiştir her hafta belirli bi aralikda raiting alabilirsin kısaca rank in ve rank barindaki doluluk raitingini belirler.
kasmazda düşük standing alir rankini ve rank barinin dolulugunu aşagıya çekersen raiting kaybedersin.
0 dan başlar 60745 e kadar çıkarsin rank 14 oldugunda.
Sosyal ağlarda paylaş

rankina göre değişir standingden gelen raiting misal standing rank 10 %50 desin standing 5 aldin nerdeyse % 80 gibi bişi geliyor yanliş hatirlamiorsam rank bara ve rank 11 %30 oluyorsun diyelim ama misal ben rank 13 in % 98 indeydim standing 5 aldim rank 14 olamadiğim gibi % 1 de geriledim. rank yükseldikce stanging tepe de olsa raiting i düşükk ranklardaki kadar yüksek alamiyorsun dolayisi ile düşük ranklardaki gibi kolay rank atlıyamiyorsun.
değişik bi sistem her yönüyle tam belirgin değil
Sosyal ağlarda paylaş

evet, contribution points için çan eğrisi sistemi geçerli... yani çok derine girmeyin derim çünkü zaten blizzard'ın açıklamadığı yanları var sistemin.

haftada en fazla 13000 rating alınabilir. ama en iyi ihtimal bu... serverda 1. olmak gibi bir sürü gerekliliği var bunun. ayrıca her hafta otomatik olarak rating'inin %20'si düşer. maximum 2500 rating düşer ama... honor decay...

60.000+ rating = rank 14
55.000 - 60.000 rating = rank 13
50.000 - 55.000 rating = rank 12
....

bu böyle devam ediyor ama rank düştükçe rating aralığıda azalıyor.

bence bu kadar detay bilmeye çok gerek yok :) hp'ne bak yeter işte :p sayılarda boğulmak sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...