ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tam olarak bilmiyorum internetteki ladder sistemine göre mi düşüş yada yükseliş ayarlanıyor [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 15:08 tarihinde, ForgottenRealms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=172237 bu konu başlığı sanırım biraz yardımcı olur sana ya da (honor) diye arama yaparsan eski konularıda görürsün. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 15:20 tarihinde, zizz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yardım için verilen url'deki konuyu da forgottenrealms açmış :) demekki tam olarak istediği şey o değil diye düşünerek hooooop lay lay lom: konu başlığındaki sorunun cevabı "evet". wow web sitesindeki "honor ranking" bölümü, serverdaki genel pvp sıralamasını gösterir ve oradaki yerine göre pvp rank'in belli olur. yani o liste haftalık değildir. tüm haftalarının ortalamasını belirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ractamainus evet sanırım sen beni anladın :) sonuçta o ladder sistemi neden yapılsın dimi aradaki puan farklarını kapatıp beni geçen olursa ben düşüş yaşıyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet, sitedeki "rating"in sıralamanı belirliyor. rating'i belirleyen belirli faktörler var ama blizzard bu puan sisteminin bir bölümü gizli tutuyor, hesaplamanın hepsini açıklamıyor. sonuç olarak o rating, sıralamanı belirliyor. rating'im rakibiminkini geçerse, sıralamada da onu geçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya allah kahretsin ya 180 k topladım bu hafta internet yüzünden ara verdim mecburiyetetn %20 ye yakın düşmüşüm ayıp günah ya ne biçim sistem bu ya internetteki ladder sistemi ne o zaman insanları havaya mı sokmaya çalışıyorlarmahvoldum ya 2 haftam silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 raiting ini standing in belirler litmitlendirilmiştir her hafta belirli bi aralikda raiting alabilirsin kısaca rank in ve rank barindaki doluluk raitingini belirler. kasmazda düşük standing alir rankini ve rank barinin dolulugunu aşagıya çekersen raiting kaybedersin. 0 dan başlar 60745 e kadar çıkarsin rank 14 oldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 anlayamıyorum o zaman 10.sıradaki adamda düşsün dimi yani ilk 5 mi rating alıyor şu internetin ölmesi yüüznden geçen hafta 2 haftamdan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 rankina göre değişir standingden gelen raiting misal standing rank 10 %50 desin standing 5 aldin nerdeyse % 80 gibi bişi geliyor yanliş hatirlamiorsam rank bara ve rank 11 %30 oluyorsun diyelim ama misal ben rank 13 in % 98 indeydim standing 5 aldim rank 14 olamadiğim gibi % 1 de geriledim. rank yükseldikce stanging tepe de olsa raiting i düşükk ranklardaki kadar yüksek alamiyorsun dolayisi ile düşük ranklardaki gibi kolay rank atlıyamiyorsun. değişik bi sistem her yönüyle tam belirgin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 açıklayıcı oldu dediklerin battım ya felaket düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sanırım belli okullarda uygulanan 'çan egrisi' sistemine benzer bi sistem wow ranking .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 evet, contribution points için çan eğrisi sistemi geçerli... yani çok derine girmeyin derim çünkü zaten blizzard'ın açıklamadığı yanları var sistemin. haftada en fazla 13000 rating alınabilir. ama en iyi ihtimal bu... serverda 1. olmak gibi bir sürü gerekliliği var bunun. ayrıca her hafta otomatik olarak rating'inin %20'si düşer. maximum 2500 rating düşer ama... honor decay... 60.000+ rating = rank 14 55.000 - 60.000 rating = rank 13 50.000 - 55.000 rating = rank 12 .... bu böyle devam ediyor ama rank düştükçe rating aralığıda azalıyor. bence bu kadar detay bilmeye çok gerek yok :) hp'ne bak yeter işte :p sayılarda boğulmak sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar