_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaslar ben 25 dd ler kalktı diye biliyorum ama yinede siz bi bakın. kalktıysa bi mage bi bp falan dagger defansı nerden saglayabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 drop bitti ama serverda var sayılı tabi iyi bir para karsılıgı bulabilirsin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nekadar mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 20 gb falan veya daha cok :p [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 12:37 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 areste bile merchanta dustu ddler tanıdık deılse satan alma adamlar dupelemis aç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aybss de ki yaratiklardan dusuomus sanirim ghost warrior filam gibi hob goblin demisti birisi bi kac tane den edim cikmadi bilmiorum ama yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 priest içi dd +6/25 helmet lazımsa bende var. pm den gelirsen anlaşabiliriz. (biraz pazar alanı gibi oldu ama idare edin. :)) 46_tr ares 6x archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 baslıkda mage diye yazıyo zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi bp falan dd ı nerden sağlıyor demiş de arkadaş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 marlon saol ben bi ghost warriorlarla bide ordaki goblinlere bakim en ii si :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ya arkadaslar bu dd , sword def .... vb. sağlayan bi unique item yok mu ? ( çok şey istiyom :d) [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 19:28 tarihinde, _FaTaL_Tr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sana bronze belt +5 alalım :p def wardı snrm onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bedava alcaksan nie olmasın :d ? . .. . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hee para s..yorum zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dd lerin dropu durduysa kalanlarida dupelerler 1-2 dupe wipe sonra piyasda dd kalmaz işimiz uniqu takilara kaldi başka dd verem bişi yok cunku tabi defander of lord alcak kdr zenginiz o başka xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 paper mage dd 3/10 ve batle prest dd 6/25 bende su an mevcut. sunuda belirteyim arkadaslar hepinize ko zamaninda çikan dd-spear defans kafaliklar ke geldikten sonra droplari silindi yani art1k hiç bir yaratiktan çikmiyor. onun için ares için söylüyorum 6-7 tane paper 6/25 lik kafalik kaldi.fiyatlarida 3milyar-4milyar arasinda tabi satacak kisi bulabilirsen. ben zamaninda batle prest 6/25 dd yi 2milyara bulmustum simdi fiyati 4milyar sanirim. sana ii sanslar isallah bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şu an piyasada bir sürü spear,dagger,axe,club def veren armorlar var, paperlar içinde normal buildler içinde . ayrıca 3 gün önce bana golemden +3/10 dagger def. fp helmet düştü golemden. (warrior) uzun bir harpy partisi sırasında +7/30 sword def. plate kafalık düştü ravendan. (rogue) ares moradona giderseniz bir sürü anti def. armorları bulabilirsiniz. gerçi onlar önceden de kalmış olabilir. emin değilim ama bu dropların kalktığına inanmıyorum ben. oyunun ne zevki kalacak kardeşim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ghost warrior lardan arrow def plate shield almıştım dd helmet düşme ihtimalinin olduğunu sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ko gelince özel defanslı armor drop u kalktı die biliorum çünkü önceden Ash Knightlardan dd kite shield dd helmet düşürüoduk ama şuan Ke de ööle bi şey söz konusu deil.. ilgililere duyrulur Cypher da DD +6/25 Priest helmet we kite shield 32 dd kalkan war =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dün benim 25 dd ye bir +8 lycoan staff + mage earning + 10 dd helmet önerdi ama geri çevirdim :d [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 13:31 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende warrior fp +6 25 dd helmet aldim.. 8gb ye. bakalim dupe mu degilmi wipe ta belli olur.. ama sin lere karsi gayet etkili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ahaha lus lu özentı nerden buldun o helmet i eger o ıtemlerı verdılerse durma hemen takas et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ah be ko zamanında büsürü dagger , sword , axe ... def itemim vardı baktım satılmıyo hepsini çöpe atmıştım şimdi kapış kapış gidiyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar