Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dd 25 mage helmet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaslar bu dd , sword def .... vb. sağlayan bi unique item yok mu ? ( çok şey istiyom :d)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 19:28 tarihinde, _FaTaL_Tr tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dd lerin dropu durduysa kalanlarida dupelerler 1-2 dupe wipe sonra piyasda dd kalmaz

işimiz uniqu takilara kaldi başka dd verem bişi yok cunku

tabi defander of lord alcak kdr zenginiz o başka xd
Mesaj tarihi:
paper mage dd 3/10 ve batle prest dd 6/25 bende su an mevcut.
sunuda belirteyim arkadaslar hepinize ko zamaninda çikan dd-spear defans kafaliklar ke geldikten sonra droplari silindi yani art1k hiç bir yaratiktan çikmiyor.
onun için ares için söylüyorum 6-7 tane paper 6/25 lik kafalik kaldi.fiyatlarida 3milyar-4milyar arasinda tabi satacak kisi bulabilirsen.
ben zamaninda batle prest 6/25 dd yi 2milyara bulmustum simdi fiyati 4milyar sanirim. sana ii sanslar isallah bulursun
Mesaj tarihi:
şu an piyasada bir sürü spear,dagger,axe,club def veren armorlar var, paperlar içinde normal buildler içinde .

ayrıca 3 gün önce bana golemden +3/10 dagger def. fp helmet düştü golemden. (warrior)

uzun bir harpy partisi sırasında +7/30 sword def. plate kafalık düştü ravendan. (rogue)

ares moradona giderseniz bir sürü anti def. armorları bulabilirsiniz. gerçi onlar önceden de kalmış olabilir. emin değilim ama bu dropların kalktığına inanmıyorum ben. oyunun ne zevki kalacak kardeşim o zaman :)
Mesaj tarihi:
ko gelince özel defanslı armor drop u kalktı die biliorum çünkü önceden Ash Knightlardan dd kite shield dd helmet düşürüoduk ama şuan Ke de ööle bi şey söz konusu deil..
ilgililere duyrulur Cypher da DD +6/25 Priest helmet we kite shield 32 dd kalkan war =)
Mesaj tarihi:
dün benim 25 dd ye bir +8 lycoan staff + mage earning + 10 dd helmet önerdi ama geri çevirdim :d

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 13:31 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...