zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-detheroc&t=67319 yorum sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 baslarda guildle katilmak icin 5bingold istio sandim aslinda surekli alicaklarsa iyi sonra baktimki gong icinmis. o serverda aq falan acilmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 looooool acaip güldüm sanirim ne kadar egoist nerd toplanip bir araya gelmisse o guildde bole bi havalara gelmisler, "kapilari acma sorumlulugu acikca bellki bizim sorumlulugumuz" acikcasi bu salaklarin umarsadiklari bisi yok sirf scam yapmaya calisiyorlar kiclarini kaldirip 2-3 donation yapmak icin kendi serverimdan ornek veriyim --- rapture guildi llane de baya buyuk bir guild herkez tarafindan sevilmezler ama 90% en iyi alliance oyuncularinin toplandigi bi guild.. neyse bunlar deliler gibi farm ettiler sabah aksam hatta bunu dahada arttirmak icin adamlar raffle yapti raffle da 1 nefarians head (guildle raide girip lootu almak) + 1k gold 2 nefiarn drop epic + 800g o sekilde benzer nefian ve onyxia lootu give away yaptilar + gold verdiler 5-6k ya yakin ama gel gorki bir baska serverda boyle geri zekali tipler kendilerinde aq acilmasini gerektiriyorlar ----- lol u.pdate, 3-4 sayfa milleitn asagilamasi gittim sikildim son sayfaya gittim joke threadi diyorlar ama inanmiyorum belli bi yerde :p [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 19:23 tarihinde, Invulon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 puhahaha,bu ne be,yemişler kafayı kesinlikle [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:38 tarihinde, Blazefury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oha ben böyle rezillik görmedim, efsane thread gercekten : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yalnız dalga geçiyolar :) yine de baya hoş olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 link calısmıo : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 blizzard silmiş topici hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.afgm-wow.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar