Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphereler göre Olan Clientler..!!

RaVena

Öne çıkan mesajlar

ClientVersion=3.0.8o
eet arkadaşlar ben bu clientı nerde bulabilrimm..??
benim sphere in versyonu sphere99w2...
bu yuzden client 308o arıorumm ama bulamadım googledan arattım ama bulamadım siz bi link biliosanzz verirmsnzz......
yardımlarınızı beklıorum.....

ARDENIA
Cok Yakın Zamanda Acılıor.
Sosyal ağlarda paylaş

Jonq bişi daha war bu serverda 1'cisi Status acılmıorr...nerden accam...??tıklıorum acılmıor olmuorr...ve ve bu 99w2 versionun komutları ne..:??3'cüsü acc nasıl accam yani kendimi nasıl gm yapcam....???cok değişik geldi ama guzele benzıor server bide bu sorduğum soruların yanıtları gelsin daha guzel olcak...

[Bu mesaj RaVena tarafından 09 September 2003 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 09 September 2003 09:09 tarihinde demiş ki:
Jonq bişi daha war bu serverda 1'cisi Status acılmıorr...nerden accam...??tıklıorum acılmıor olmuorr...ve ve bu 99w2 versionun komutları ne..:??3'cüsü acc nasıl accam yani kendimi nasıl gm yapcam....???cok değişik geldi ama guzele benzıor server bide bu sorduğum soruların yanıtları gelsin daha guzel olcak...

[Bu mesaj RaVena tarafından 09 September 2003 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Bunlarıda Sölerseinzz Cok Sevincem Yardımınızı BEKLIORUM..
Sosyal ağlarda paylaş

Hadiyin Arkadaşlar Version cok guzel açtım baktım ama gm değilimm indirdiğim sphere de kendi otomatik bi acc si wardı onla girdim baktım cok guzell olmuşş kendi serverımda gm olamıorum version şu 99w2 clientınıda indirdim.....ve bu versionun komutlarını bilen warsa ve sölerse cok sevincemm

[Bu mesaj RaVena tarafından 09 September 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...