Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motorsiklet alımı

Mumu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar mayis ayina dogru maximum fiyat olarak 1.800 ytl ye kadar cikabilecegim sekilde bi motor almayi planliyorum..
hatta kafamdada su motor var ;

asya motor as125t

ne dersiniz? asiri derecede bilgili degilim motor konusunda. ne dersiniz bu fiyatlara bu tipte bi scooter bulabilir miyim?

ama ehlietimi de alicam hapse girmek istemiyorum =p

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 02:06 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım
kesınlıkle tavsıye etmıyorum
150 t1 var bende hayatımda yapmıs oldugun en buyuk aptalıkdan oteye gıtmedı
ılk geldıklerınde aldım ben 3 kusur e geldı bana su an 1.8 e bulunuyor yazın ne kadar olur onu bılemem ama bu motordan cektıgım cıleyı hıcbırseyden cekmedım

cok yazı yazdım bu konuda arayıp bulmak lazım ama en kısası tavsıye etmıyorum

1.8 e bıraz daha bısıler kat gıt honda al yamaha al , ne kafan agrır nede dusunursun heran neresı bozulcak dıye ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz motorlarda genelde bakım olayı çok zor. mekanik olarak düzgün tasarlanmamış. en ufak bir yerini sökmek için uzun bir süre uğraşıyorsunuz somunlar vidalar saçma sapan yerlerde. motor alacaklara önerim biraz daha para biriktirip bilinmiş bir marka almakta yarar var.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım almıştı bu motordan, aldığı gün yanıma geldi hayırlı olsun vs olaylarından sonra yolda giderken titreme sorunu olduğunu söyledi.ben de anlamam fazla ama bakalım dedik, motoruna doğru baktığmda bir vidanın düşecek şekilde çıktığını gördüm aldım sıkıştırdım.de hade diğerlerine de bakalım şeysiylen bi yüklendik, her vida 2 tur döndü nerdeyse.
bunların iyileride var tabi ama şans meselesi.o parayla alıcağın motordan hayır gelmez.bekle biraz daha para biriktir honda fln al kafan sağlam olsun, yolda giderken gidonun bi anda yerinden çıkmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

para = malzeme + teknoloji + bilgi + deneyim + kalite + prestij(lüks segment için)

bu eşitlik hiçbir zaman bozulmaz. eğer bedel düşük ise, diğer taraftan da bir şeylerden fergat ediliyor demektir. bunu iyi düşünmekte fayda var. kimse kârından vaz geçerek size ucuz mal verme gayretine girmez. bir imalatçı olarak bukadar söylüyorum ;)

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...