Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 köpeğimin memelerinin uçunda meşe büyüklüğünde bezecikler oluştu ve mos mor oldu memeleri baytara götürdük adam yaşlılıkya olur dedi böyle bi sorunla karşalaşan arkadaşlar varmı hayvanında böyle hastalık olan neden olmuş ola bilirki köpeğimde 9 yaşında acaba böyle sorun yaşa bilirmi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 egzama dicem ama kopeginin cinsini ve yasini yazmamissin. ayrica o veterinerden tatmin olmadiysan fakulteye gotur icin rahat etsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sadece meme ucunda ise ciddi olabilir . köpeğin 9 yaşında olduuna gore egzama normaldir ama egzama oldugunu dusunmuorm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim terrierimde de aynı sorun var, 7-8 yaşlarında. yaşlılıkla alakalı birşey evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 "mos mor oldu memeleri baytara götürdük " hala gülüyorum yahu :) arkadaşın köpeğinde de öyle bir durum vardı. ama hadise "aa bunlar mor" dedikten sonra kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet yaşlılıkla olabilir ama veterinere danışmak çok daha doğru olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 teriyer üç numara ya benim köpek adam yaşlılıktan diyor hiç bakmadı bile ki götürdüm hayvanı anlatdım durumu bizim köpek biraz huysuz tırsıyor vetenirer her devasında saatlerce uğraşıyoruş aşı yapmak için muane bile etmedi yaa başkasına götüriyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar