-Nae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tesekkurler sivas diyerek başlıyalım... bekledigimiz gibi gs puan kaybetti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sivaslı mor menekşeler galatasaray'a geçit vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ryan koptum yaw.. ii oldu gs puan alamadı.. sivas gerçekten düsüplinli ve arzulu oyynadı hak ettiği puanı aldı.. tebrikler sivasspor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ilk yarıyı tam izleyemedim ama ikinci yarı gs ın pozisyonu yoktu , sivas müthiş bir savunma yaptı 6-0 ın mimarı lorant a bir teşekkür daha borçluyuz... bu arada bakalım cihan kaç maç ceza alacak çok merak ediyorum 3 maçtan aşağı gelirse yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 galatasaray in kirmizi karti nasildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 galatasaraylıların sevinmesi daha doğru olur.fenerbahçe daha kolay bi deplasmandan 0 puanla dönerken,galatasaray çok daha zor bi deplasmanda 1 puan alarak puan farkını 3'e indirdi.fenerliler nie seviniyo anlamadım.karlı olan g.saray sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 fırsatı dah iyi değerlendirebilirlerdi çünkü pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tikky gs aradaki puani 1 e indirseydi sevinmezdik simdi seviniyoruz kaptin mi olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o zmn fener içinde aynısı söleriz fener cumartesi yenemedi oda fırsatı kaçırdı o zaman farkı attırabilirdi fark yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 cihan maç boyunca çaktırmadan fauller yapıp rakibi eziyordu , en sonunda rakibine müthiş bir kroşe attı 4. hakem yakaladı direk kırmızı kart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tikky boşver sen en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya ben bişey demiyorum sonra son haftalarda fener yenilsin diye bekle dur gs önce yapsın maçları kardeşim bu 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gs kadıköye kadar 3 puan öne geçebilir.fb'nin izni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bak bu doğru kadıkoye 2 puan önde girsin galatasaray kabul ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 3 girsin ikili averajda da geçiyoruz , iyice bi ağlasınlar sonra :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 niye yaw g.saray yenerse ikili averaj zaten eşitlenir 2 farklı yenerse öne geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bravo sana tikky ... olayi tekrar bastan oku fistan fenerbahceli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 öyle bi ihtimal yok işte sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bencede öle bir ihtimal yok ama genede açıklim arkadaş anlamakta zorluk çekiyor.. gs kadıköye 2 veya 3 puan önde gelip bizi yenerse iş zaten ikili averaja kalmaz merak etme.. ama 3 puan önde gelip biz yenersek ikili averaj oldugu için önlerine geçiyoruz , arkadaş 2 puan önde gelsinler demiş onun için yazdım , bilmem anlatabildimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 haa mesela haftaya besiktas fenerbahceyi yenince gsde yenerse fener aynı puan oluncada lider olur g.saray macını kazandıı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aynen ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 su siteden 6 yildir banlanmadim ama banlanirsam sirf bonjonun sivrizekaligi yuzunden olucak.. adamin tek yaptigi is provokasyon ve basarili cidden bu konuda.. yasim ufak olsa coktan küfür edip banlanmistim. ne gereksiz bi yasam formusun sen ya. fanatiklikten artik yakinda ölürsünde sen. hey allahim ya. biraz böyle insan gibi konusup biseyler anlatmayi denesene. basarirsan seker alicam sana.. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 04:29 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 neyi başarıyo bonjo insan gibi yorum yapmayı mı sdfsdfsd.. güldürme mumucan beni, bırak insan gibi yorum yapmayı, rolünü bile beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lakin belliydi gs nin puan kaybedicegi.. fb de gs de daha cok puan kaybeder.. kotu oynuolar.. anadolu takımlarıda cıkıs içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gs liler kızacak ama lorant resmen yenmedi. 10 kişi kalmımşlar sok balili yi adam kenarda delirdi oyuna girmek için. hiç yüklenmedi ondan sonra sivas. 1 puana oynadı. sivas yense, zaten sorunlu bir dönemdeler, işler daha da zorlaşırdı galatasaray için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar