Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

focus uo shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar shardimiz acilmistir..simdilik gecici site www.focusuo.tr.cx ..umariz ki sitemiz 21.2.2006 tarihinda buyuk ihtimal www.focusuo.net olucak ..server tam saglam oynaya bileceginiz uo shard..serverimiz 100mbit hosttan aciktir..kapanma olanagi serverin yok! kadar azdir..ph %100 aciktir..taming ve healing disinda..hepinizi bu maceraya bekliyoruz..serverimiz bomba gibi geliyyoooorrr...

focus uo owner tapry
Mesaj tarihi:
arkadasım

fokusumuzla dalgamı gecıyorsun anlayamadım o kadar ugrasdık belese sayfa bıle actık sıktrıplerıde yane scplerıde zar zor caldık lutfen emege saygı pls
Mesaj tarihi:

tabi tabi girmek şart fokus uo şartd! aile salonu sınırsız skilliyle tam bir eylence merkesi herkeşi bekleris!

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:48 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eee boyle rezilliğe skrtip bile yazdım bak kocaman menu boru değil reklamınızı bile yaptım!yaptık :d artık lütfen gidin olurmu gençler!

rezillik diz boyu ama kimse sormuyo bu diz ne kadar uzun ? inanamazsınız diz diz değil mubarek mezura!
Mesaj tarihi:
eskıden boyle seyler olmazdı isini bilenlere saygıda kalmamıs gırdıgınde menu bıle acılıyor oturduk yaptık sırf ınsanlar guzelcene oynasın dıye kendı makınamdan actım arkadaslar sponsor bile almadım elektrık faturası gelecek kapı gıbı ama onemsedıgım sız degerlı ultıma olnlayn oyuncularsınız
Mesaj tarihi:
.kapanma olanagi serverin yok! kadar azdir..

bu yemek programlarındaki "yeteri kadar tuz" yada "kulak memesi kıvamında hamur" cinsinden bi ölçü birimi olsa gerek

(yada ayrımı yaılıyordu :d )
Mesaj tarihi:
arkadaslar..bole amelelik yok falan yazmissiniz o kadar cok anniosaniz sphereden gelin servera spc gorun mk doru durust konusun..once s.criptten annayin gelin sonra konusun..
Mesaj tarihi:
arkadaslar..bole amelelik yok falan yazmissiniz o kadar cok anniosaniz sphereden gelin servera spc gorun mk doru durust konusun..once s.criptten annayin gelin sonra konusun..
  • Yeni Oluştur...