tunca Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bugün arkadaşlarla kaydettigimiz parcadır kendisi. sizinle paylaşiyim dedim. sözler çeşitli şarkılardan alınıp maksat bögürtü olsun denmiştir. vokal benimdir. http://rapidshare.de/files/13635182/pislik_yatag__305_-sade.mp3.html dikkat: başınız ağrıyabilir, küfür içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tebrikler amaca ulasılmıss pek eeelendiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Not found diyor bu . Eşeksıpası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 calisan link: http://rapidshare.de/files/13788881/pislik_yatag_-sade.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tunca dosyanin isminde büyük harf kullanma.ya da hangi harfleri büyük kullandın onları yaz biz linki c/p edip büyük harfleri kendimiz yazalıp.böle olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aha evet ondanmış /pislik_yatag__305_-sade.mp3.html pislikin p si yatag in y si sade nin s si büyük yapınca çalışıyor ikisindede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iyi kasmışsın şarkıya da bi link verememişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şarkının yazılma amacını yazsan daha iyi anlardı millet sanırım(yani ben öğrendikten sonra epey eğlendim şarkıda ehe). bi kantinciyle alakalıydı galiba dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cradle of filth geldi aklıma. pislik beşiği o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar