Thwleash Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 leatherworking 270 elemental idi sonra dragonscale istediğim için sıfırladım. şimdi 240 leatherworking ve dragonscale questlerine başlamak istiyorum ama quest veren adama gidince herhangi bir quest göstermiyo. normal leatherworking questlerini yapmam gerekiyomu? benim bildiğim o questler sadece tribal ve elemental için di.. yardım ederseniz çok sevinirim, saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dragonscale yada elemental bir kere secilir sıfırlasan bile alamazsın tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 elemental aldıktan sonra bir daha sıfırlayıp bastan kassan bile degistiremezsin malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yapmayin 270 di ne öğrendiysem sildim bir de tekrar kasmak için o kadar thick leather aldım! 40g ve de o kadar pattern.. inanmıyorm yaa!! yok silerim charı daha iyi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar