Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cem karaca'nin mezari açilacak ilkim karaca aleyhine açilan tazminat davasinda sanatçi cem karaca'nin, emrah karaca'nin babasi olup olmadiğinin belirlenmesi için mezarinin açilip dna testi yapilmasina karar verildi. bakirköy 8. asliye hukuk mahkemesi'ndeki duruşmaya, davacilar emrah karaca ve annesi feride balkan ile davali ilkim karaca ve taraf avukatlari katildi. duruşmada, emrah karaca ile feride balkan, cem karaca'nin mezarinin açilmasini ve dna testi yapilmasini istedikleri söyledi. davali avukati mehmet inan da cem karaca'nin rahatsiz edilmemesi için dna testinden vazgeçtiklerini ancak mahkeme bu yönde bir karar verirse buna da saygi duyacaklarini bildirdi. davali tarafin taniği olarak dinlenenlerden atilla büyükmurat, 17 yillik avukat olduğunu belirterek, cem karaca'nin, emrah karaca'nin kendi çocuğu olmadiğini söyleyerek bu konuda dava açilmasini istediğini kaydetti. büyükmurat, bu konudaki dava dilekçesini hazirladiktan bir gün sonra cem karaca'nin ölüm haberini aldiğini ifade etti. tanik ibrahim hizli da cem karaca ile askerlik arkadaşi olduklarini, daha sonra da arkadaşliklarinin devam ettiğini belirterek, cem karaca'nin kendisine, küçükken bir hastalik geçirdiğini ve bu nedenle çocuğunun olmadiğini söylediğini anlatti. hizli, karaca'nin, emrah karaca'nin kendi çocuğu olmadiğini söylediğini kaydetti. ohannes kürkçü de cem karaca'nin son 2-3 yil muhasebeciliğini yaptiğini, cem karaca ile emrah karaca'nin aralarinin açik olduğunu söyledi. hakim bülent ilter, cem karaca'nin mezarinin açilarak, emrah karaca'nin babasi olup olmadiğinin dna testiyle çözümlenmesine karar verdi. cem karaca'nin mezarinin açilmasi için adli tip kurumu'na, kurum teknisyenlerinin belirlenen günde mezarin başinda bulunmalari konusunda yazi gönderilmesine karar veren hakim ilter, duruşmayi erteledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cem karaca kaç yaşında öldü bilmiyorum ama babası nasıl hayatta olabilir ya? ters anlamısım ya ben hehe. neyse gece gece bu kadar benden. allstar izlicez diye beynimiz sapıttı. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 02:57 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 59 yaşında öldü diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yok tamam iddia edilen kişi cem karacanın oğlu imiş ben babası mı değil mi diye tartışılıyo sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gecende de anılması ıcın mezarlıga gıdıldıınde ozel bı guvenlık sırketı kameraların goruntu almasını engellıyordu falan cahıt berkay gayet sogukkanlı olaya yorum falan getırmıstı. yapılan bence cok ayıp ve gereksız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ayıp.. ölmeden önce vasiyetimize "mezarımı açmalarını ne koşulda olursa olsun reddediyorum." maddesini ekleyeceğiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ekleyebilirsin tabi böyle birşey, ama mahkeme karar verirse vasiyet yalan olur :/ anca organ naklini falan engellersin o şekilde yani (vasiyete yazarak) cem karaca gibi bir adama yapılmamalıydı bence, üzücü. ama mahkeme yeterli görmemiş tanıkları, doğru olanın bulunabilmesi için gerekli işte ne yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 neden bizim türkiyede her ünlü öldükten sonra mezarı açılırki bu hep oluyor barış manço için oldumuştu sanırım birde başkalarına neden acaba ne kazma meraklisiyiz öyle biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar