oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 son duyumlarıma göre şirket üretilen osuruğu doğal gaz olarak kullanıyormuş.. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 fransız şirketi falan galiba :-p iyi para veriyorlarsa ve yurt dışında yaşayacaksam amaan ne önemi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iyi adamın içinde kötü şey durmaz prensibiyle kurulmuş bir şirket.saygı duyuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 niye şirkeyimle dalga geçiyorsunuz ya? insan paraya sıkışınca isim misim görmüyor böhüe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 o şirketi açan bunlarıda piyasaya sürdü;[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:27 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 "evvett beyler, karnımızı iki elimizle bastırıyoruz... evvett geliyorr biraz daha kasınnnn.... ossurrr... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 -nerde çalışıyon? -ossur... -nea? -ossur abi -layn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 beyaz pantalonlu en etkili eleman(kaptan oluyor kendisi takimin) arkadan ablama sinsice yaklasmis gordugunuz gibi burda kotu kokular aliyorum ben boyle sirket olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar