Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 benim yaptğımın ismi dalga geçme ama kişiden ziyade atılan bu tür mesajlara yönelik.bir zamanlar çok ünlüydü böyle mesajlar kuşlu çocukta atmıştı böle şeyler. hatta dikkat edersen yukarıdaki bi mesajımda onla da dalga geçmiştim. e ayrıca bi yıldır göremioduk bu topic i.mazur görmek lazım biraz.unutulur zaten 1 haftaya kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bence ot içmiş bazen öle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Pardon bölüyorum da; Dalga geçmekte olduğunuz kişi var, insan o, gördüm onu ben. Hayır haberiniz olsun diye söylüyorum. Nasıl böyle umarsızca bir insanla dalga geçilebilir hiç anlayamamışımdır, beni aşıyor bu tür şeyler. Ama hakikaten yeter artık yahu, görmekten sıkıldım. İlla biriyle dalga geçme ihtiyacı hissetme tribini ben ilkokulda sınıf arkadaşlarımda görüyordum, onlar da devamlı birileriyle dalga geçip eğlenmeye çalışırlardı, onlara benziyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Noolmuş burada böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bokunu cıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben dün bicak gördüm, hala gülüyorum olayina dönmüs artik bu. hani olur ya, cocuklarin arasinda.. 1 kisi durmadan dislanir, diger görenler de aynisini yaparlar.. cünkü insan dislamak o mantiga göre coook cooldur. tamam gül bi kere, ez falan filan (senin karakterine kalmis birsey artik bu) ama 1 sene gecmis aradan, bak hala. o zaman sorun sizde mi? yoksa üzerine gittiginiz kiside mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 uplayalim bulmusken cok kaliteli bir topic, seviyoruz, yasatalim. unutmayalim unutturmayalim lutfen sevgiyle analim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 OY GEVALT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.roflcat.com/images/cats/270913946_efa38ec3d8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Giovanni said: ... bünyedeki bazı maddelerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Örneğin titanyum eksikliği gibi.. "Titanyum mu? Ulan ucuza verdik o zaman gemiyi he." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 böle aptal bi konu üzerinden insanlık dersi vermekte iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 niye insanlar bu kadar megaloman lan , şöyle 20 yıl sonra okutsak bunları yazanlara ne düşünürler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gereksiz thread necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dworgian was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar