toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 keşke futbolun dışına cıkmasa ama ben futbolun içinde bi sataşma göremiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 altta topiği var ya küfretmeyen fb taraftarının gururla açtığı. bak bi ona istersen. hani küfretmiyoruz demeseler tamam da bu nedir yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 onlar hep temaşe. futbolun güzelligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bence futbolun güzelliği bu olmamalı. ondan sonra futbola spor gözüyle bakmıyolar haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 küfürle espriyi ayırt edemiyorsunuz daha.derbide 90 dakika boyunca tek bir küfür duydunuzmu kimin başkanına anasına bacısına küfür edildi? samiyendede inönünede toplu ve organize bir şekilde 90 dakika boyunca fenerbahçeye küfür ediliyor. bu tip şeyleri dile getirecekseniz ilk önce at gözlüklerinizi çıkartın öyle konusun harbi komik oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bizim küfür etmiyoruz iddaamız yok. ama aziz yıldırım hep bunu söylüyor. küfür duymadık ama gördük. esprili hakaret olunca hakaret olmuyo mu yani? adamlara it diyosunuz. biri sana it dediğinde güler misin espri yaptı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ulan ben sana it desem espridir diye gecistireceksin sanki. madem öyle sen de bütün fb liler de köpek bile değilsiniz itsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ha bu arada hiç küfür duymadık canım. çarşıyı ...kmeler, alen'i ..kmeler bunları hiçbirimiz duymadık. yakısmaz fenere diyip tıkadık kulaklarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nileppezdel; bjk lıların organize ettigi "korkak tavuk ortaga" pankartı ile bu organizasyonun hiç bir farkı yok bence.belkide ona verilmiş bir cevap bile olabilir.fikir babası kim bu işin bilmiyorum ama süper yapmışlar gerçekten. cümlesine ulan diye başlayan arkadaşa diyecek lafım yok , onun seviyesine inemem şimdi forum ortamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 rakibe "it" demekte espri oldu ya e bravo. bu saatten sonra küfürü kimse durduramaz. zira onlarda temaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 korkak tavuk demek espriyse it demekte espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @muse: o espri değil küfür tabii ki. ve bjk da eder, gs de eder. ama o fb taraftarı küfretmez diye her fırsatta bıdı bıdı konuşan aziz başkan bu pankarta izin vermemeliydi. devasa boyuta olduğundan da açılınca gördü demeyin organizasyon kasmışlar işte. madem buna izin verdi daha fazla konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu işe elbet bir çözüm bulunacak , ergun gürsoy statdan gelen hasılat cezalara gidiyor diye dert yanıyordu geçtiğimiz günlerde. bence cezalar arttırılırsa küfür diye birşey kalmaz , kapa bakalım 2-3 maç samiyeni inönüyü kim küfür ediyor. federasyonun agırlıgını koyması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oh ne ala. yonetim orgonizasyonu ile karsi takima it densin, buna seyir zevki diyelim. kivirmadan, cuvaldizi kendine igneyi baskasina batiracaksin, sonra ders vermeye calisacaksin. donek politikalar bunlar. ilgili basliga yazdigim gibi, bir yerde yonetim orgonizasyonu ruhunuz yeter, bir yerde bu. sonra en temiz biziz tavirlari. rezillik yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 işte "idrak" işi bu. korkak tavuk ile it i karşılaştırmak. o pankarta hepiniz it sinizde yazılırdı beteride. korka tavuk denmesi epriydi. niye? ne demişti ortega o zaman "bombalar patlıyo bu ülkede ben çok korkuyorum, gitmek istiyorum". sizde biliyosunuz 2 sinin asla karşılaştırılamayacağını ama işte delikanlılığa bok sürdürmeyelim. böyle devam edin. figth fire with fire aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nileppezdel; bence bu fenerbahçe taraftarının aziz yıldırıma ve fenerbahceye edilen küfürlerin bir yanıtıdır.fenerbahcenin küfür anlayısı bu "it" demekden ileri gidemiyoruz malesef. milletin anasına bacısına küfür edenede bırakında "it" diyelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beşiktaş herzamanki arabesk yönünü dün tekrar bize gösterdi. ruhunuz yetermiş ne diyosunuz drama takımı. çık futbolunu oyna at golunu dön evine taraftarına armagan et yenebilirsen. böle aptal aptal arabeskvari hareketler. profesyonellik nerde bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 allah hepinize zihin açıklığı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @muse: sonuçta ettiniz. ha edin herkes ediyo da başkanın o kadar konuştuktan sonra buna izin vermesi rezalet. erdoğan'dan beter oldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cobarde gallina ortega olayi ile bunu karsilastirma cureti gostermek hatadir. kartalizma`nin yaptigina hakaret demek ikinci buyuk hatadir. herseyden once mactan once ortega sacmalamaya baslamisti, yok savas cikarsa turkiye`den giderim filan diye. bu ona bir gonderme idi. ikincisini sozlukten ogrendim, river plate takiminin lakabi imis korkak tavuk. bu da ikinci gonderme. fenerlilerin cahilligi ayri bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe pati pati olali boyle kivirma gormedi. it demek seyir zevki, ruhunuz yeter arabesk. asil arabesk dusunce tarzi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dedirtmeyin kardeşim o zaman. bazen insan sinirlenince o kelimeyle de baslayabiliyo. haksızsınız haklı olmaya calısmayın hala. kendisiyle celisiyo fenerbahce yonetimi de taraftarı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu organizasyondan başkanın haberi yoktur.statdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz ilhan ekşioğlu ve stat müdürümüzün haberi vardır. böyle bir organizasyon yapıp aziz yıldırıma haber vereceklerini sanmıyorum. şunuda söyleyeyim gs ı 1-0 yendiğimiz 16 şubat gecesi daha dün gibi aklımdadır maç başlamadan önce maraton tribünün inşaat halindeki üst iskeletine , gs için "baba ocağına hoş geldiniz" diye dev bir pankart asılmıştı.o pankartı görüpte indirten kim biliyormusun? aziz yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 stad görevlisi aziz yıldırıma bildirmeden iş yapar diyosun ok. bunu indirmeye gücü yetmedi diyosun yani ok2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dunkunun adı temaşe dir. beşiktaşın yaptıgı capulculuktur. milletin anasına bacısına kızına sövmek ayrı. kelime oyunu yaparak arada bi ufak esprili dille pankart açmak ayrı. varsa azcık yaratıcı zeka acsınlar pankartları stadlarda okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar