Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş

aytimania

Öne çıkan mesajlar

alalaa 50 bin taraftarın önünde 20 puan farkla geriden gelen bi takımın tüm umutlarını bu maça bağlayarak yırtınıp yenmeye çalışması mı zavallı duruma düşmek yoksa 17. şampiyonluk yolunda kendi sahasında 1 puanı alıp liderliğini devam ettiren takımın durumumu zavallı duruma düşmek? ben anlayamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

20 puan geriden gelip 50bin fenerbahce taraftarının önünde 1-0'dan 2-1 yapabiliyorsa zavallı bir takım diğer takıma sıfat olarak zavallının altında bir yakıştırma yapmak lazım.

ha bi de şu tarafı var olayın. siz bjk'yi zavallı olarak görmeseydiniz siz de zavallı durumuna düşmezdiniz maçtan sonra.

görmedik diyosanız ok derim, ama maç sonrası yorumlar ortada senin için konusmuyorum.

ha bi de şunu ekliyim ben fb li olsam patideki tüm fb li arkadasları toplar bonjo'ya susması için para toplardım.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 18:00 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@wissy: beşiktaşlı değilim bu bir. duran top önemsiz değil sadece daha güzel futbol seyredebiliriz. hani süper top oynarsın, bir sürü şutun direkten döner defans çıkartır falan ama iki tane duran toptan gol atarsın. buna bir lafım yok. ama fener'de bu da yok. keşke olsa diyorum işte bu kadroya yazık. yollasınlar şu daum'u da gözümüz futbol görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse her maçtan sonra böle şeyler olur bikerede kabullendiklerini görmedim birşeyi .halla daha itta et yok şöyle et böyle et demenin ne kadar gereksiz laflar olduğunu gördük bi o kadarda ortamı geren laflar olduğunu ama bir şey 2 önceki sayfadki sorumun cvb alamadım bunu gerçeklerin acı olduğuna bağlıyorum
nedense fb liler karıştıryo ortalığı ortada olan bişey hakkında yorum isteyince hepsi kenara cekiliyo

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 18:09 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bjk berbat haldeyken feneri 4-3 yenip kendini kandırdı.bütün sezon yattı.bu sezona aynı hatayla başladılar yine berabt durumdalar.hala feneri 50 binin önünde yeniyoduk şeysindeler.önce bi revizyona gitselerde bi dogru düzgün takım kursalar,hakemler şöle böle demek yerine...
en azından seneye zevkli geçse lig.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tek maç üzerine yorum yapmıyorum kiç genel olarak fenerbahçe bu sezon elindeki kadroya yakışmayacak kadar kötü oynuyor. illa ki alıcak puanını. o kadroyla almasa ayıp. ayrıca gs ve bjk da o derece kötü oynuyolar ama en iyi duruma ve imkanlara sahip fenerbahçe bence şu anda türk futbolunun uç noktası olmalı ve büyük avrupa kulüpleri gibi oynamalı. hem türkiyede hem de avrupada
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce bireysel yetenekle bir yere kadar gidebilir. daha fazla değil. bu şekilde ne avrupa'da başarılı olur ne de türkiye'de. bakmayın lider olduguna falan. tamam ben gs süper top oynuyo hehe hoho demiyorum ama paramız olmadığı halde bunları yapabiliyosak ortada biraz fark var bunu da anlamak gerekir. fb nin parası stadı başkanı taraftarı vs neyi varsa var ama takım oyunu yok. takım oyunu oynasaydı zaten bu kadro tr ligini sallamazdı hiç ama fener için en büyük başarı gs yi yenmek oldugu için...

en büyük örnegini de yasadık zaten bu sezon. fener milandan 4 yemeden önce milan maçına değil gs maçına hazırlanıyomuş. yazık harcanan paraya.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan haklısın o konuda. bu tek maçlı tatminler can sıkıcı ve zararlı. beşiktaş ın kaderi 3-4 de belli olmuştu ama kimse farketmedi tabi. bu sefer aynı şey olmayacak. taraftar tepkisini gene koyacak görürsünüz. o ruhumuz yeter tişörtleri falan önceki kepazelikleri örtmüyo artık. ama tabi iddiasız halimizin bile, şampiyonluk iddalı feneri yenmesi/elinden kaçırması hoş bişey. iddaalı hali kimbilir neler yapar dedirtiyo

kaldıki hakemi niye konuşmayalım ki her sene bi yerden pırtlıyo. sanki adamlar süperde biz alınganlık gösteriyoruz. hepsi rezalet işte. bu maçta böyleyd igs maçıda. faul gitti gol oldu, hiçbir gs li laf etmedi daha.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 18:21 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi takımımızdan memnunuz da olmamalı.

ilk olarak bu takım çok daha büyük kapasiteye sahip bazı şeyleri aşarsa, bu yüzden az olanla yetinmeyip daha fazlasını istemelisiniz.

ikinci olarak da türk futbolunun gelişmesi için bi takımın daha fazlasını istemesi lazım. gs istedi ve başardı. fb'de muhteşem altyapı var. gerçekten istese başarılı olur avrupa'da. hem türk futboluna da iyi olur hem de altyapısıyla gs gibi batmaz. ama maalesef fb'nin tek derdi gs ve bjk ile s.d.k yarıştırmak. aşın artık bunları. üstünlüğünüz belli avrupada da marka olun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
23 nisan pazar saat 19:00
kadıköyde itinayla aslan terbiye edilir
kupa kaldırılır tur atılmaya baslanır...

bi de türk futbolunun bunları aşması lazım. bu takımlar düşman değil rakip. ve fb zamanında gs küme düşmesin diye maç vermiş takım, ezeli rekabet varsa ezeli dostluk da var. oyuncular dost oluyo ama maalesef biz olamıyoruz. bu holiganizm denen şey türkiyenin önünü tıkıyor. yenebilirsiniz ama aslan terbiye ettik demeyin. gs de demesin öyle şeyler, bjk da. şimdi sende gördüm diye taze taze yazdım bonjo :)
Sosyal ağlarda paylaş

yo düşmanlıgın aşılıcak bi tarafı yok.
koskoca italya liginde bile inter ezeli rakibi milannın macı oldugunda milanın rakibinin yanında izliyo maçı onların alehine tezahurat ediyolar.
adnan nın dedigi gibi bunlar temaşe sdfsf
bence gayet güzel düşmanlık beslenmeli.
futbol olarak tabikide saha dısı bir dusmanlık olmamalı bu.
o yüzden gs terbiye edilip kupa alınıcak =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...