Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş

aytimania

Öne çıkan mesajlar

tebrikler beşiktaş kötü gidişata rağmen derbiye yakışan futbolu oynadılar. fakat artık şu hakemlere laf sokma huyundan vazgeçseler hakemler hakkında konuşmaya başladıktan sonra düşüşe geçti beşiktaş. hakemler belli ..ne yada art niyetleri yok işi bilmiolar ama 2 senedir ne değişti bikerede konuşmasınlar şu hakemler hakkında
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muse
pati § 26 şubat 2006, pazar - 22:51 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
dela çok konuşanın agzına bok bulasırmıs git agzını yüzünü silde gel

arkadaşım sen şuna kısaca çekemiyorum desene...
adabıyla konuşmak yasak değil bu forumda
Sosyal ağlarda paylaş

20 milyon kişilik şükrü saraçoğlu stadında, maça alınmayan beşiktaşlı taraftarların* kiraladığı helikopterlerle denizden alıp stada boşalttıkları deniz suyu altında oynanan maçtır.* sayın valim bu durumu da görmediyse, aziz başkan'a havale ediyoruz! yuh artık yani. bu canilerin yaptığı bir değil, iki değil, üç değil, dört değil...

bu dogru mudur
eksi sozlukte okudum
dogruysa cok ilginc haha
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir olay bence imkansız gibi birşey 1-beşiktaş taraftarı helikopter kiralıyacak parayı nerden buldu? eğer öyle bir para varsa taraftar kartıyla bilet alıp stada girebilirlerdi
2-stadın hiçmi bir görevlisi görüpte engellemedi
3- böyle bir olay olsaydı şimdiye kadar tvlerde kesinlikle bahsedilirdi
:p
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir organize haftalarca calışmıştır fb taraftarı bunu yapabilmek için . ama naparsanız yapın haddinizi bildiriyos sizin herzaman heryerde artı başkanınız da görsün statımzda küfür yok diyip sağda solda konuşuyo bunuda görmüştür
kendi başkanınıza kendi taraftarınız en güzel cevabı veriyo die düşünüyorum .
tiganaya atılan parayıda saymıyorum .

bi herifin posterini asmışsınız oraya tigana bunu iyi hatırlarsın die onada cok güldüm . fb tek tük avrupada maç yaptığı için iyi hatırlar tiganayı da tigana avrupada o kadar çok maçta oynadıkı kötü fb li o adamı nerden tanısın çoktan unutmuştur .
neyse sözlerime son verirken
her zaman heryerde en büyük kartal . . .
gerçeğini hatırlatıryorum 4-3 maçtan sonra fb taraftarını ayakta alkışlattık yine alkışlattık gururluyuz bükemediğin eli öpeceksin sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

yenmekten beter ettik 1 - 0 dan 2 -1 öne geçtik karambole bi gol attılar işte . son dakkada tümer gole gidiyodu düşürüldü hakem vermedi bide kırmızı kart verilmesi lazımdı sonra tümeri bidah düşürdüler yine es geçti ama fb her pozisyonunu verdi . hakeme rağmen böle bi sonuç beni gururlandırır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...