reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tebrikler beşiktaş kötü gidişata rağmen derbiye yakışan futbolu oynadılar. fakat artık şu hakemlere laf sokma huyundan vazgeçseler hakemler hakkında konuşmaya başladıktan sonra düşüşe geçti beşiktaş. hakemler belli ..ne yada art niyetleri yok işi bilmiolar ama 2 senedir ne değişti bikerede konuşmasınlar şu hakemler hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fenerli arkadasim, hakemlerle olan iliskiniz nedeniyle asinasindir boyle suratinizda o bahsettigin olayin olmasina. merak etme bize bisey olmaz. ok.. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: muse pati § 26 şubat 2006, pazar - 22:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- dela çok konuşanın agzına bok bulasırmıs git agzını yüzünü silde gel arkadaşım sen şuna kısaca çekemiyorum desene... adabıyla konuşmak yasak değil bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 berabere bitti maç işte, ne diye hala laf sokma yarışındasınız anlamıyorum ki... moderasyon yok diye hakaretin bini bir para... yeter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 söylenicek tek bir kelime var arkadaşlar hakemlerde olsa federasyonda olsa tek gerçek beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sonuc farketmez. onemli olan guzel bir mac olmasaydi.olduda bundan dolayi hem fenerimi hem bjk yi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bonjonun yüz halini merak ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fener elimizden kacti. acik ve net penaltimiz verilmedi. fener yine bizi kadikoyde yenemedi. 4-0 net skor tahmini yapmisti beyin hücresi eksik bi arkadas. gol sayisini bildide taraflari tutturamadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iyi maçtı, zevkli heyecanlı bi maçtı. vs.vs. klasik şeyler... hakem maçı etkiledi. net penaltı var, kırmızı kart var vs.vs.... aynı şeyler... hakem hatası olur bunlar diyenler fener alehine olsa aynı lafları ederlerdmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 20 milyon kişilik şükrü saraçoğlu stadında, maça alınmayan beşiktaşlı taraftarların* kiraladığı helikopterlerle denizden alıp stada boşalttıkları deniz suyu altında oynanan maçtır.* sayın valim bu durumu da görmediyse, aziz başkan'a havale ediyoruz! yuh artık yani. bu canilerin yaptığı bir değil, iki değil, üç değil, dört değil... bu dogru mudur eksi sozlukte okudum dogruysa cok ilginc haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ^bu dogruysa efsane bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 böyle bir olay bence imkansız gibi birşey 1-beşiktaş taraftarı helikopter kiralıyacak parayı nerden buldu? eğer öyle bir para varsa taraftar kartıyla bilet alıp stada girebilirlerdi 2-stadın hiçmi bir görevlisi görüpte engellemedi 3- böyle bir olay olsaydı şimdiye kadar tvlerde kesinlikle bahsedilirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oh çok güzel oldu sefamız olsun . ohh ohh yandannn mauahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1 sezonda fener maclarindan 1 puan cikarip sefa-cefa ohhh ne guzelmis be hehe :d . ucuza sarhos oluyosunuz siz iidir bunyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 önümüzdeki sezon kadıköy'e iddialı bir şekilde gelmeniz dileğiyle... puan alıyorsunuz bari bir işe yarasın uefa şansınızı arttırmaktan ziyade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 carsı futbolculara yenmeden cıkmayın o staddan demis bjk'nin performansını buna baglıyorum ben biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 burda fenerli arkadaşlar zamanında çok çok yazmışlardı.. yabancı madde sahaya atılırsa saha kapanır diye. bkz. fb-bjk maçı , tigananın keli.. hadi bakalım şimdide diyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok güzel bir organize haftalarca calışmıştır fb taraftarı bunu yapabilmek için . ama naparsanız yapın haddinizi bildiriyos sizin herzaman heryerde artı başkanınız da görsün statımzda küfür yok diyip sağda solda konuşuyo bunuda görmüştür kendi başkanınıza kendi taraftarınız en güzel cevabı veriyo die düşünüyorum . tiganaya atılan parayıda saymıyorum . bi herifin posterini asmışsınız oraya tigana bunu iyi hatırlarsın die onada cok güldüm . fb tek tük avrupada maç yaptığı için iyi hatırlar tiganayı da tigana avrupada o kadar çok maçta oynadıkı kötü fb li o adamı nerden tanısın çoktan unutmuştur . neyse sözlerime son verirken her zaman heryerde en büyük kartal . . . gerçeğini hatırlatıryorum 4-3 maçtan sonra fb taraftarını ayakta alkışlattık yine alkışlattık gururluyuz bükemediğin eli öpeceksin sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bjk yendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yenmekten beter ettik 1 - 0 dan 2 -1 öne geçtik karambole bi gol attılar işte . son dakkada tümer gole gidiyodu düşürüldü hakem vermedi bide kırmızı kart verilmesi lazımdı sonra tümeri bidah düşürdüler yine es geçti ama fb her pozisyonunu verdi . hakeme rağmen böle bi sonuç beni gururlandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 haftalarca çalışmış dio lol.kartonlar maçtan 2 saat once koltuklara yerleştrilmeye baslandı 2 3 kere ne zaman kaldırılcagı anons edildi o kadar.taraftar organizasyonu degil yonetim organizasyonu.daha iyisi yapılamazdı heralde yakışmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kufur etmeyin plz diyen yonetimin organizasyonu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yakışmış tabi canım it falan. yaratıcılıkta son notka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 vay be beraberliğe sevinmeniz ne durumda olduğunuzu gösteriyor. üzüldüm ama =((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar