Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bugun geldi , gece gidicem insallah baya umutluyum filmden. charlize theron da var , trailerlari baya saglam gozukuyodu , bakalim nasil cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 filmi daha izlemeden söyleyeyim: bir kadin bunlari yapamaz tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o otursa da olur biz yaparız :p izleriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 charlize theron'a yakısmıs siyah siyah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 filmin ilk yarisi son 10 dakka ikinci yarisi son 30 dakka uyuya kalmisim. cok kotu bir film tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hastası oldum çıktım filmden charlize'nin.. film klasik hopla zıpla, kahraman ol falan.. sırf charlize için gidilir ama.. off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aoen flux mi karagoz hacivat mi dediler aeon a gidioruz dedim sonucmu? bi dayak yemedigim kaldi film sonunda .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gazetede okudum : charlize şahane film bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hareketler ve charlize gerçekten estetik ve hoş. fakat filmin aktarımı mı kurgusumu desem biraz boş kalmış. yani izlerken hareketlere eğlendim fakat hep bi boşluk hissi yarattı. hopla-zıpla sewiosanız izleyin derim. içerik olarak biras yavan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 daha iyi bisi bekliodum ben filmden , charlize theron da olmasa izlenmez yani , aksiyon sahneleri fena degildi ama azdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar