Dennis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bir arkadasımdan aldıgım warrioru fazla bilmedigimden talentlar konusunda yardımınızı bekliyorum :) cogunlukla pve yapmak istedigimden protection agırlıklı bir build hazırladım kendimce, önerilerinizi bekliyorum. arms deflection rank 5 tactical mastery rank 4 arms total: 9 fury cruelty rank 5 fury total: 5 protection shield specialization rank 5 anticipation rank 5 improved bloodrage rank 2 toughness rank 5 last stand rank 1 defiance rank 5 improved sunder armor rank 3 improved shield wall rank 2 improved shield bash rank 2 concussion blow rank 1 one-handed weapon specialization rank 5 shield slam rank 1 protection total: 37 total total points spent: 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 31-5-15 ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arms tree deki axe critical chance ini arttıran talent hem two handed hem one handed için mi geçerli acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eet yane one hand die belirtmemişse her ikisi icindir.. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 13:52 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar