Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 olimpiada bidas diye biri (sarsie işte) pati clanı kurdum diye pm attı :) falan muhabbet uzadı ben patideki sarsie dedi ve ben yıkıldım :p icdenmi yazmıştın o yazıları dedim :d tabi olm hepsi gercek ve yaşanmış olaylardı, dedi. bir zamanlar noob diye dalga gectiğiniz ünlü olacak fln dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hehe lwl 80 sarsie:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 :o 70 gelio afsdasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 61 lvl fln dı olimpiada fena değildi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lol harbiden iimiş walla beklemezdm o kadr ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şimdi necro sen sarsie yi bulduysan biz ne yapabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yeni isen bir şey yapamayiz jacklee eskiler bilir sarsie yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yeni değilim. ama ne yapiyim sen sarsie yi bulduysan gereksiz yere topic açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sarsie rulzzzzz where is the sarsie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 jacklee topic i senden önce gereksiz görecek kişiler var,ilgini cekmiyor ise yorum yapma karakedi nin yazdığı bir yazı var onuda oku patiye yeni gelenler fln kuralları okuyalım bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 heheh bende clanlara filam bakarken denk gelmisdi bidas diye biri aresdeki orda oynamas filam diye gecirdiydim sarsieymis o ha xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 omg !! sarsie strikes back asdasdfasefasfdhasgdasyhfdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 way be hikayelerine benzer bir char yapmış kendine :d shell lerini felan :d geçen görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pati de eski zevk yok. sarsie gelse akarız yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bilinc aga clan and shell edit : plssssssssssssssss [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 22:12 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bidas bizim clanda bi sorim sarsie miymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dün gece apostle spotuna gelip ''party or lure troll'' deyince bende sarsie olduğuna kanaat kıldım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ahahha bidas ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 forrazzi bidas ünlü ameraklı bi aktör :d gercekten bidas ne beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dayyt o bidas varya oyunda bitane var arese pm at bidas die biri varmı bakim ? ayrıca emre ultra aslan akşam seni çok bekledi arkadaş noobsun vede çocuksun bunu kabul et ayrıac ss varmı video varmı troll lurelerim demiş keas kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ayrıca o sarsie de deil çok yakından tanıorum bu forumada takılır kendisi... arestede oynadı emre ultra aslan bekliyo seni...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 .. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 13:32 tarihinde, eMrE_uLTrAsLAn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben hertürlü 1vs1 gelicem aresde dedim wariorsa warior magese mage ama adam cesaretini alıp ismini bile söyleyemedi troll konusunda kendisine git sor bunu bana değil. böyle gereksiz konularla forumu meşgul etme kimin ne olduğunu herkes biliyor. daha kendine oyunda isim bile seçemeyen aciz biriyle sohbetim fazla bile oldu. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 13:37 tarihinde, eMrE_uLTrAsLAn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar