Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ON=@skillstart IF (==skill_mining) || (==skill_hiding) || (==skill_lumberjack) IF ( & statf_onhorse) src.action = -1 src.sysmessage Attan ininiz.. return 0 endif endif Bu scripti kendim yazdım , pek deneyimli değilim ama yavaş yavaş öğreniorum işte. Ama çalışmıor spheretables a koyarak da events olarak da kullanarak ta denedim ama çalışmadı.... Nasıl düzeltebilirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ---------------------------------------------------------- [Events e_at_ustunde_skill] ON=@skillstart IF (==skill_mining) || (==skill_hiding) || (==skill_lumberjack) IF ( & statf_onhorse) src.action = -1 src.sysmessage Attan ininiz.. return 0 endif endif ----------------------------------------------------------- Spheretables.scp içine, ON=@Login SRC.EVENTS= +e_at_ustunde_skill ON=@Logout SRC.EVENTS= -e_at_ustunde_skill ----------------------------------------------------------- Script sorunsuz çalışıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Alla alla ben nie çalıştıramadım acep?? Neyse saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mrb, RavenLoft'un verdiği script sorunsuz çalışıyor.[hline]UIN : 44411002 www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 seninki de çalışır.. [FUNCTION FIXACTION] RETURN (|0D2000000) bunu ekle bi yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 CEDAY seninkini birazdan deniyecem ama ravenloft un verdiği de çalışmadı içinde fixaction geçen hiç bi script çalışmıor.Her türlüsünü denedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mrb, CEDAY'ın verdiği kodla ilk önce fonksiyonu oluşturmalısın eminimki sendede çalıştıracaktır..[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 fixactionı tanımlamassan calısmaz işte.. sen dedigimi herhangi bi scp ye ekle.. daha sonra senin kendi yazdıgın da calısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 :hmm: çok saol gördüğüm dier scriptlerde senin söylediin gibi bişi yazmadan fixaction die geçiodu komut.Bende çalışçak die yazdım hemen öle. Kendi kendine örenmek kolay olmuor :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: N3o, 26 Şubat 2003 16:44 tarihinde demiş ki: CEDAY'ın verdiği kodla ilk önce fonksiyonu oluşturmalısın eminimki sendede çalıştıracaktır.. Ceday atmadan once soyleseydin ya bunu, madem biliyordun?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 edit:sory, yanlıs anlama:) [Bu mesaj CEDAY tarafından 26 Şubat 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Baggio, 26 Şubat 2003 17:17 tarihinde demiş ki: said: N3o, 26 Şubat 2003 16:44 tarihinde demiş ki: CEDAY'ın verdiği kodla ilk önce fonksiyonu oluşturmalısın eminimki sendede çalıştıracaktır.. Ceday atmadan once soyleseydin ya bunu, madem biliyordun?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] üzgünüm ...[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: N3o, 26 Şubat 2003 16:44 tarihinde demiş ki:üzgünüm ... bende öyle ... [hline]Uotricks Sphere Scripters Sphere World Designers [Bu mesaj MrColombo tarafından 27 Şubat 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar