b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yaa beyler köprülerden hiç bi şekilde geçilemiyor MOUNTHEIGHTda da sıfır yazıyo ne yapmam gerekio ki düzelsin şu sorun[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 lütfen biri yardım etsin olmuyor her yolu denedim olmuyor[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 c_man ve c_woman'da ki CAN satirini kontrol edersen sorunun cozulebilir, eger 55i char'larini 99 serisinde kullanirsan boyle bir problemle karsilasman normal cunku MT_RUN ve MT_WALK icin kullanilan flag rakami degisti, bunu spheredefs.scp'den kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 saol dom ama sorunu çözdüm ayrıca bunu da not ettim zamanı gelince kullanırım die saolasın[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar