Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fdd türkiye geneli sınavına giren varsa...

tellos

Öne çıkan mesajlar

coğrafya baya bilgi ağırlıklı gibi geldi bana.
say1'de matematik kısmında bi soru var; b ve a kümeleri verilmiş. a b'nin alt kümesi. b'nin 5 elemanlı alt kümelerinden, a kümesini kapsayaların sayısı 10 verilmiş ve b'nin eleman sayısını istiyo. a'nın alt küme sayısı da 3 olarak verilmiş.
kolay bi soru ama çok salak bi hata yüzünden yanlış yaptım.

say2'nin matematik soruları baya kolay geldi bana.
bi integral sorusu vardı; bakmiim boşuna dedim bakmadım, son anda sorulara bakarken gördüm. tam yapmaya başladım zaman bitti çok yandım o soruya. aşırı derecede kolay bi soruydu. soru şu:
b
[integral] (2x - 3) dx = 52 ve a - b = 2 => a + b = ?
a

böle bi soruydu. soruları vermem ne kadar dooru bilemem ama genel anlamda zor bi sınavdı. yorumdan çok, bilgi sorularıydı kısacası.
yanımdaki izbandut yüzünden sınavın yarısını son derece rahatsız bi şekilde yaptım ama inşallah kötü sonuçlar almam...

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:32 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatsizlik tam bi illet zaten. geçen sınavda bi şey yaptım; aklım hayalim almadı yaptıımı.
bi pislik çıkmasın diye soruyu çözdükten sonra kitapçığı işaretlerim ve mesela "18 b" diye kafamdan geçiriirm ki optiği doldururken rahatlık olsun. geçen sınavda bi soruda bunu yaptım ve aklımdan geçirdiim şıktan başkasını işaretledim. eer o an dikkat etmesem gidiyodu öyle.
zaten sınavlarda 1-2şer tane fazladan yanlış çıkıyodu, noldunu anlamıyodum; meğer oymuş :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...