Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 rica ederim ehü hatırladıkca yazrım buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla habire refreshliyorum:P ha bi de sey 1. bölüm sozel turkce neyim kolaymıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok kolaydı valla ztn dilbigisde yoktu pek 1 tane hatırlıyorum gerisi paso cümle anlamı paragraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oh oh mis, of kolay olmasi da cok iyi bişe değil, herkes yapcak ufacık dikkatsizlikler gumburdetcek bizi, heycan heycan, kalp kalp, gümgümgüms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 coğrafya baya bilgi ağırlıklı gibi geldi bana. say1'de matematik kısmında bi soru var; b ve a kümeleri verilmiş. a b'nin alt kümesi. b'nin 5 elemanlı alt kümelerinden, a kümesini kapsayaların sayısı 10 verilmiş ve b'nin eleman sayısını istiyo. a'nın alt küme sayısı da 3 olarak verilmiş. kolay bi soru ama çok salak bi hata yüzünden yanlış yaptım. say2'nin matematik soruları baya kolay geldi bana. bi integral sorusu vardı; bakmiim boşuna dedim bakmadım, son anda sorulara bakarken gördüm. tam yapmaya başladım zaman bitti çok yandım o soruya. aşırı derecede kolay bi soruydu. soru şu: b [integral] (2x - 3) dx = 52 ve a - b = 2 => a + b = ? a böle bi soruydu. soruları vermem ne kadar dooru bilemem ama genel anlamda zor bi sınavdı. yorumdan çok, bilgi sorularıydı kısacası. yanımdaki izbandut yüzünden sınavın yarısını son derece rahatsız bi şekilde yaptım ama inşallah kötü sonuçlar almam... [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:32 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kojiroh@sanadatesekurler hem kotü bile olsa sıkma canını fdd-2 var mayıs da o daha iyi gecer işallah bilgilendirigin içn tekrar saul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sen saol. şizofren falan olmalıyım ki, düşük not alcam diye içim içimi yedii, "geçim dersle geceliyim" diye düşündüüm halde oturuyom hala. yok ya ben bi yöntem falan buliim en iyiisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya en kotu olayda dikkatsizlikleri cıkartıp aralarından eksiklerimizi bulabilcez, ben şimdiye kadar deneme sınavlarını sınavdan sonra "neyi yapamadım ben" diye bakamadigim için -eet öküzüm- bu sefer farkli yapmayı düşünüyorum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dikkatsizlik tam bi illet zaten. geçen sınavda bi şey yaptım; aklım hayalim almadı yaptıımı. bi pislik çıkmasın diye soruyu çözdükten sonra kitapçığı işaretlerim ve mesela "18 b" diye kafamdan geçiriirm ki optiği doldururken rahatlık olsun. geçen sınavda bi soruda bunu yaptım ve aklımdan geçirdiim şıktan başkasını işaretledim. eer o an dikkat etmesem gidiyodu öyle. zaten sınavlarda 1-2şer tane fazladan yanlış çıkıyodu, noldunu anlamıyodum; meğer oymuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben 80+30=120 yaptım, sus:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya omaz ama bole -p kendiniz yapın ne biliosanız :d sdfsdf buda nası dersane tr geneli sözde aynı gün yapamıo cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla onlar hatayı yaratan, biz o hataya uyan. şimdi hangimiz daa hatalı? 0_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Cvpları yazın bea :) GüpGüp atıyo kalbim.. Konu Duyuru olsun, herkes görsün. Paticik olarak TR derecesi yapmalıyız... Hadi bastırın patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehu ben sıramı aynen savarım valla:P guven yok derece konusunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Aaa millet e hadi yazın cevapları ? Pazar akşamı doluşacaksınız dimi :) Sizi sizi =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 değerinizi ve değerimi bilin =) feyk fala ndeğil ellerimle çektim sınavdan sonra : ) ***** zorunlu diil çekmek isteyen çeksin gözatsın zaten yapılan sorularda sallanmıştır benim tarafımdan, doğru cevap olarak algılamayın :d http://www.tasarlayalim.com/104nikon.rar ****** avatarımı isteriim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 way way way insanlara hizmet madalyası takılmalı sana tebrikler hocam ellrine saglık=) tüm pati ilk 10 gircek ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben %50 lik dilime giremedim bari siz girin diye yani tüm çabam sizin için ama yine soylüyorum burda yayınladım diye yarın girceklerin illa alıp bakması gerekmez he bide mesela 15000. olduysanız siz onu 14500 yapın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aaaa daha p.tesi giricekler varmış tüh ya [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 14:55 tarihinde, pastorize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Pastorize saol hocam =) ak$am tello$la oturur cozer, analiz ederiz. Soz veriyorum patiyi en iyi $ekilde temsil edecegiz. eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bir borç bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Alper yazsan diyorum soruları :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 verdim ya resimler idaha ne yapim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tello$la analiz yapiyoruz $uan =) yarin full cekicez. Sinav deli olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar