Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadarlar hanı bole bişi olur sakın sakın islersın aineden böööö baa beee die bagıra bagıra bi yaratık cıkar ya işte bana ople seyler lasım aslında onun sole doktorlu olanı vardı diodu senı hpnitise etcem dedıklerı yap filan die diodu işte ısıgı kapat bana yogunlas filan diodu sonra böö die öcü cıkıyodu bana o lasım hemde acaip lasım yardımcı olana 1 ay boyunca dua okuycam turkcell hattı varsada kontr yolucam ama o doktorluyu bulurlarsa . cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya kımsecıklşer bilmiyo bi yardım be bi yardım ayip be ayip ii kiş yardım istedık he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi bu, bi de bu var. üslubuna dikkat etsen iyi olur.... sadece yarım saat bile bekliyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 puheue bunları biliyom da ama bunlar deil:d hanı biri topik acmişdi cocuk bole oyun oynuodu bilgisayarda böö die öcü cıkıyodu işte onun gibi bişi lasım:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o doktor değil labirent . doktor uf olan insanları iyi yapar labirentler kafa yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cuma çok şey istiyorsun sende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar