Kael_Teduva Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bildigimz gecen sene cıkan troy filminin komedı turklerle yapılan dublajlı versıyonu gercekten cok komik (argo içerikli olsada) arıyorum fakat nette bulamadımda belki paticikte bilen vardır bi soram dedim.filmi indirebilecegımız bı adres bılen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 burası çorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 www.bildigimzgecensenecıkantroyfilmininkomedıturklerleyapılndublajlıversıyonugercektencokkomikargoiçeriklioolmasınaragmenarıyorumfakatnettebulamadımdabelkipaticiktebilenvardırbisoramdedim.filmiindirebilecegımızbıadresbılenvarmı.com dan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cuma nın dedıgı yere baktım bulamadım ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bide ''i'' lerı ''ı'' olarak dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar