aramil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 - aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu ------------------------------------------------------ - abi çay bardakları nerdee...? - ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson - e hani yok burdaa.. ------------------------------------------------------ - abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! ------------------------------------------------------ - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. ------------------------------------------------------ - saçımı kestirdim baak nasıl olmuş - popoma benzemişsin. - yaa anne popoma benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon popoma hakaret etmişim.. - ya annneeee! ------------------------------------------------------ - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak atatürk hava limanı gibi - böhüüüü ------------------------------------------------------ - ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama. ------------------------------------------------------ - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. ------------------------------------------------------ - kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. ------------------------------------------------------ - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama ------------------------------------------------------ - kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi? ------------------------------------------------------ - kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi hepsi yaşanmış olaylardan alıntıdır, yalanım varsa gözüm çıksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ekşidede okumuştum ben bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yazık :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet yaşanmış bazı diyologları ben okuyup uyguladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benden daha kötü abiler de varmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben abi olamadı kardeş oldum =( hep ezildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 çağırdım kardeşime okutuom görsünde anlasın değeri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben şahsen abim/ablam olmasını daha çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bence kardeşleri dövmek lazm laf atmak işe yaramıyor dövmeyince zeka gelişimleri duruyor hem dövünce rahatlıyorsun hem de kardeş dövülmeycek yaşa geldiğinde akılı bir birey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 walla ben ufaklığa bişi demiyorum artık agresif ve hiç bir şeyi yapmıyor ama yalakalığa gelince ayaımı bile öpmeye çalışır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dövmek psikolojisini bozar. sen anlamassın ama bozar. evdeki ezikliğini dışarıda kendi yaşıtlarını ezmeye çalışarak giderir. sonra bu çocuk neden serseri oldu dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben kardeş oldum ama ben sadistim. 0) yaş 3 abim beni kovalaraken yüzüne camlı kapı kapatım. abim camdan uçtu. hala yüzünde cam kırkları izleri durur. (allahta çok yok) 1) 3-8 yaş arası. abim beni kızdırınca abimin hayalarına tekme atmak. 2) 3-8 yaş arası. abim beni kızdırınca abimin koluna kalem saplamak(hale kalem izleri griyle mavi bir renk arasında kolunda durur.) 3)8-12 yaş arası. abim beni kızdırınca mutfağa koşup bıçak kapmak (bir vukuat gerçekleşmedi)(bıçaklamadım yani) 4)12-.. yaş arası geri laf sokamak. ama yinede hala aramı çok iyidir hata bu son zamanlarda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abim benide döverdi bende her küçük cocuk gibi direk anneme söylerdim sonra bu cıkışırdı hep kızınızı savunuyosunuz die :)) biraz daha büyüyünce annemler bende de bazı suclar bulmaya basladı bende kendimi eğittim.. kendi çapımda "abime karşı savunma sanatları" geliştirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ve sonunda bir ninja oldu... [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 21:37 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arabaların üstünden atlamaya calısrken kaza yaptım hatta... zıplamayı unutmusum :) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 21:39 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet arabanın camı catladı bole kafasını vurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ee bi kaç sıyrıkla (yarıkla) atlattık işte :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi seni çok seviyorum bana iyi davranıp bana eziyet etmediğin için...sen böyle bi abi olmadığın için herzamn seni çok sevic çekme saçımı şu yazıyı bitirip kalkıyorum dedim sana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 küçük erkek kardeşim ama abi gibi davranıyorum.. (22 ay var aramızda) ha bir de küçüktük bakkala çakkala biz gidersdik büyüdük evin stepne erkeğpi olduk baba seferi olunca evdeki erkek işlerinin alayı bana kalıyor.. ev içind eolanlar neyse de dışarı çıkmasam daha ügzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ablam var bir tane cok mutlu mesut gecıniriz.hatta ondan corladım bır efes pilsen anahtarlıgı vardır kı ablamı daha cok sevmeme neden olmustur C: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar