-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yine husran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gecmiş olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 siyah beyaz ölüm & hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tuttuğum takımdan soğuttular beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 forza beşiktaş..hep destek tam destek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sen seni saymayan bir duygusuzlar topluluğuna sevgi gösterebilir misin ? laf .. hep destek tam destekmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 beni sayamayan duygusuzlar topluluğu beni ilgilendirmez..benim desteğim şahıslara bağlı diil..ii ozamn sen sevme ben sevmimm hepimiz yuhalaylaım kimse maçlara gitmesin takım yok olsun bitsin kalmasın beşiktaş die bişe..olur mu böle bi olay ya..bu ruhsuz mücadele etmeyen dallamların hepsi gelip geçici..biri gider başkası gelir ama bizim sevgimimz kalıcıdr hiç bi zaman azalmaz!!gerçek beşiktaşlılık ruhu da budur..iyi dost kötü günde belli olur ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben maçtaydım ne yazayım bilemiyorum bişey yazılamıyacak kadar kötü bir takım.nasıl bu hale geldik aklım almıyor walla.neyseki beşiktaşı bu hale getiren basiretsiz yönetim sonunda tüm stadyumdan küfürler protestolar ve şişeler yedi ve maç bitmeden stadtan kaçmak zorunda kaldı şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bırak ya bu kadarda kötü olmaz 4 gün önce inegöle yenilmişin cuma günü soğukta beklenenden daha çok taraftar var artık biraz mücadele edin yahu biliyoruz çoğu kapasitesiz kazma beşiktaşa yakışmayan adamlar ama mücadele olmazsa karşıyız.beşiktaşın kulüp tarzında ve ruhunda vardır mücadele ve agresif futbol ..öyle başarılı olmuştur beşiktaş tarihi boyunca. böyle pasif ve ezik futbolcular yakışmıyor her şeyi hakedior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla sesi kıstık, gırtlağı parçaladık daha yeni geldim staddan. ne diyimki 10 pere etmez adamların ayaklarına bakıyoruz. geldikleri gibi gidecekler, gün yakındır. bizi bize bırakacakalar. tek gerçek beşiktaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hayret bu sefer 2pacde konuşmamıştı ama...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 en son ritz carlton yokusundan yukarı cıkarken bagırıyodu elemanlar 3 5 tane bjk lı bagırıyolardı kendı aralraında ananasını avradını böle tkaımın diye ne hallerde bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 anılcım bak sorun benden kaynaklanmıyo mauaha içim burkuldu yukarda da arkadaşın dediği gibi biz renklere aşığız bu yüzden herzaman yanındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yüzümüz gülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sizi topluca fb'li yapalım.biz yenilsekte güleriz üzmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehüehaühaüüae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ühüheheheüeheüeeehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 haftaya fark çok olcak gibi , yazık olcak bjk a pis harcıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 senelerdir en kötü zamanlarımızda bile rezil ediyoruz sizi *okludere stadınızda.gene ederiz hiç merak etmeyin:d beşiktaş bu durumu atlacaktır [ mesaj 18 şubat 2006, cumartesi - 12:18 tarihinde, _tayfo_ tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 12:19 tarihinde, _TaYFo_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben bir rizeli olarak bizde mi birşey war bilmiyorum ligden duştugumuz zamanda bile 4 buyuklerın canını yaktık ve her zaman zorluyoruz.feneri elimizden zor kacırdık.en cok bizzden fb cekiyor :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iyi günde kötü günde ama 2 senedir 2 gün yaşadık iyi gün olarak 2 si de fener maçlarıydı hadi bi 3. sü gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar